Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι νέοι έρωτες και οι προσθήκες!

6

Ανατροπές,νέοι έρωτες,συγκίνηση αλλά και πολλές αποκαλύψεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης,δραματικής σειράς του ΑΝΤ1,Γυναίκα χωρίς όνομα..

Η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών,Μαρία Γεωργιάδου,πλέκει με μαεστρία τις εξελίξεις επιθυμώντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την εξέλιξη των επεισοδίων να είναι συναρπαστική ,ενώ παράλληλα στο καστ θα γίνουν προσθήκες από νέους ήρωες,που θα εμπλακούν άμεσα με τους πρωταγωνιστές,παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους.

Μετά λοιπόν από την Δανάη Σκιάδη(Ιωάννα),τέσσερις νέοι ρόλοι θα ενταχθούν στην ιστορία και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη κλείσει .Ο πρώτος που συμφώνησε είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου(!),ο οποίος θα έχει άμεση σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς,Μαριάννα Τουμασάτου,που υποδύεται την Κάτια.Ακόμα,όμως ένας άνδρας είπε το μεγάλο ναι.Πρόκειται για τον ηθοποιό Κώστα Φαλελάκη.Παράλληλα, αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται συζητήσεις με ηθοποιούς,καθώς αναζητάτε ένας ακόμα άνδρας ο οποίος σύμφωνα με την πλοκή,θα εμπλακεί με την Ντόρα Μακρυγιάννη(Μαρίνα),αλλά και μια ηθοποιός που θα έχει άμεση σχέση με τον ρόλο που υποδύεται ο Πάνος Νάτσης(Κωστής).

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες ημέρες,ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με νέα συγκλονιστικά επεισόδια στα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ANT1.

Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ κουραστικο...οκ εχουμε δει ηθοποιους να ξαναπαιζουν μαζι αμεσα η λιγο αργοτερα απο το τελος μιας δουλειας αλλά αυτοι εδω το εχουν παρα...κάνει."Κλεμμενα ονειρα" επαιξε με την Μουταφη(φίλη της γυναικας του),"9 μηνες" με την Λουπη(κουμπαρα του),τωρα πάλι με τη γυναικα του....ε ελεος κάπου....Λες και χαθηκαν οι ηθοποιοι,τον δευτερο κυκλο τον βλεπω απο αδιαφορο εως αηδιαστικο(θα τα τραβηξουν όλα απο τα μαλλιά,σιγουρα)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ κουραστικο...οκ εχουμε δει ηθοποιους να ξαναπαιζουν μαζι αμεσα η λιγο αργοτερα απο το τελος μιας δουλειας αλλά αυτοι εδω το εχουν παρα...κάνει."Κλεμμενα ονειρα" επαιξε με την Μουταφη(φίλη της γυναικας του),"9 μηνες" με την Λουπη(κουμπαρα του),τωρα πάλι με τη γυναικα του....ε ελεος κάπου....Λες και χαθηκαν οι ηθοποιοι,τον δευτερο κυκλο τον βλεπω απο αδιαφορο εως αηδιαστικο(θα τα τραβηξουν όλα απο τα μαλλιά,σιγουρα)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xwris na doume kati, to krinoume apo adiaforo mexri ahdiastiko. Malista. Eiste kai gia gelia kai gia klammata merikoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι το ειδαμε και φετος μια ολοκληρη χρονιά.Απο Φεβρουαριο(και πολυ ειπα)βαρετο,τα ίδια και τα ίδια.Αν σας πειραζει η αληθεια μερικους πηγαινετε προς Μαρουσι μεριά να κλάψετε,εχουμε ετοιμα μαντηλια.Ελεος με μερικους που πρεπει ολοι να συμφωνουν μαζι τους.Εσενα αυτη η μπουρδα σ'αρεσει(αν και δεν τεκμηριωνεις τιποτα)σε άλλους δεν αρεσει,ετσι ειναι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και η βασικη μου αναφορα αφορουσε τους συγκεκριμενους ηθοποιους,οχι κατα βαση τη σειρά(η οποία σαφως και κουρασε ήδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρά θα συνεχίσει να έχει επιτυχία και να είναι μια χαρά είναι καθημερινό τι περιμένετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !