Ευτυχείτε: Όλες οι αλλαγές που φέρνει η νέα σεζόν!

1


Έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αλλά τα στελέχη του OPEN θέλουν να κάνουν αλλαγές στην πρωινή εκπομπή μπας και καταφέρει να σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε την επόμενη σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι πιο σκληρός και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές ώστε να μην καταλήξουν να βλέπουν την εκπομπή μόνο... όσοι είναι στο πλατό της.

Έτσι λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου θα συνεχίσει να λέει «Ευτυχείτε» αλλά με αρκετές αλλαγές, ξεκινώντας από τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα της. Επιθυμία της διοίκησης του σταθμού είναι να κάνει αλλαγές, αρκετές αλλαγές… με καινούργιες ιδέες, καινούργιες στήλες, καινούργιους συνεργάτες με σκοπό η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να γίνει… καινούργια!

 Κατ’ αρχάς στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN θα είναι πλέον και η Κατερίνα Ζαρίφη με σκοπό να ενδυναμώσει με την ατάκα της και το σχόλιό της την πρωινή παρέα.

 Για το ποιοι ακόμα θα είναι στην παρέα της Καινούργιου δεν έχει οριστικά αποφασιστεί και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνουν και δοκιμαστικά ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που θα είναι μπροστά από τις κάμερες, δίπλα από τις… Κατερίνες, την Καινούργιου και τη Ζαρίφη. Βέβαια δεν αποκλείεται, αν τα πάει καλά στην καλοκαιρινή… δοκιμασία μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Not», δίπλα από την Καινούργιου την επόμενη σεζόν να δούμε και τον νικητή του «Survivor 2» Ηλία Γκότση.

 Πάντως αυτό που θέλουν στο OPEN είναι η εκπομπή να σημειώσει άνοδο στην τηλεθέαση γνωρίζοντας πως την επόμενη σεζόν απέναντί τους, στον ΣΚΑΪ, θα είναι κι ο Γιώργος Λιάγκας, οπότε πρέπει να βάλουν ακόμα περισσότερο τα δυνατά τους για να μην λένε «Ευτυχείτε» αλλά… δυστυχούν καθημερινά όταν βλέπουν τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης…!

Πηγή:Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !