Σια Κοσιώνη: Το μήνυμα,η αντικατάσταση και η επιστροφή...Σε καλοκαιρινή άδεια βρίσκεται ήδη από την Παρασκευή η Σία Κοσιώνη και μέσα από το instagram της ήθελε να περάσει στους τηλεθεατές το δικό της μήνυμα στο τέλος μιας πολύ δύσκολης τηλεοπτικής χρονιάς που τα είχε όλα, όπως η ίδια λέει.

 “Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε ολα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Ειναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό απο μια απο τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών!

 Από σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα παρουσιάζει ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος επιστρέφει τα δελτία μετά από χρόνια απουσίας, ενώ η Σία Κοσιώνη, όπως άλλωστε, και το υπόλοιπο δυναμικό του σταθμού πρόκειται να επιστρέψει στις επάλξεις στις 26 Αυγούστου, οπότε και ξεκινάει η τηλεοπτική ενημερωτική σεζόν για το κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια