Πού μας ταξιδεύουν απόψε οι ''Θαλασσόλυκοι'' - Όσα θα δούμε...

0

στις 23.50


Απόψε, Παρασκευή, στις 23.50, οι Θαλασσόλυκοι συνεχίζουν να ταξιδεύουν στο Βόρειο Αιγαίο. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάλια Ελευθερίου "χάνονται" στην Κυρά Παναγιά, ένα ερημονήσι στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, στο οποίο κατοικούν μόνο δυο μοναχοί.

Μετά από πολύωρο περπάτημα, καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο για το μοναστήρι, ενώ το βράδυ τούς βρίσκει στον κόλπο Πλανήτη, ένα κρυφό σημείο του πελάγους, που αποτελεί όμως κοινό μυστικό για τους ιστιοπλόους. Οι Θαλασσόλυκοι είναι ήδη 10 μέρες στη θάλασσα και δένουν στον Άη Στράτη, το νησί που βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του Αιγαίου Πελάγους.

Οι τρεις φίλοι εντυπωσιάζονται με τη φιλοξενία των κατοίκων και τις δυο μέρες στο νησί αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Τρώνε παρέα με μια οικογένεια κτηνοτρόφων, βοηθούν στο κούρεμα προβάτων, κάνουν διάφορα αστεία αγωνίσματα μαζί με τα παιδιά στην αυλή του σχολείου, και γνωρίζουν τη Μαρία Κακαλή, τη νεότερη σε ηλικία δήμαρχο στη χώρα, που επανεξελέγη με ποσοστό 100%. 

Οι «Θαλασσόλυκοι» ανοίγουν πανιά και σαλπάρουν κάθε Παρασκευή βράδυ και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 15.00. Πάντα στον ΣΚΑΪ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !