Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όσα είπε για Λιάγκα,Σεφερλή και Κωστόπουλο

1


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, μίλησε για τα επαγγελματικά του και για τις συνεργασίες που δεν θα επαναλάβει στην καριέρα του.

 Για ποια απόφαση μετάνιωσες σε επαγγελματικό επίπεδο;

 Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφασή μου και μετά – το λέω για πρώτη φορά -, όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι». Έστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας.

 Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή;

 Όχι.

 Με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

 Ναι. Ο Πέτρος με ξέρει καλά και τον ξέρω καλά και αυτό είναι ο «πυρήνας» για να υπάρξει μια συνεργασία. Τον Πέτρο τον ξέρω και με ξέρει απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη.

 Με τον Γιώργο Λιάγκα;

 Εννοείται. Έχουμε μια αντρική τηλεοπτική χημεία που δύσκολα θα δεις αλλού στην ελληνική τηλεόραση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ισχύει το ίδιο και από τη δική του πλευρά. Και επίσης μπορώ να του λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Αυτό με απελευθερώνει.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έβαλε την κασέτα πάλι ο Ουγγαρέζος, οποία συνέντευξη έχει δώσει απαντάει ακριβώς με τα τα ίδια λογια,χωρίς να παραλήψει ούτε ένα και. Πόσο βαρετός και προβλέψιμος έχει καταντήσει. Απορώ βέβαια πως δεν ανέφερε πάλι πόσο έκλαψαν όταν τα βρήκαν στο σπίτι του Λιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !