Έκλεισαν! Δείτε ποιοι μπαίνουν στο νέο ''Σόι'' που στήνει ο ALPHA...

4


Μια καινούργια κωμική σειρά, στα πρότυπα του επιτυχημένου σίριαλ, ΤΟ ΣΟΪ, ετοιμάζει ο ALPHA. Όπως πρώτοι σας γράψαμε εδώ στο tvnea, τη σκηνοθεσία θα κρατήσει ο  Ανδρέας Μορφονιός, που αποχωρεί από τη ''Φριτέζα'' του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, που υπογράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας, το νέο σίριαλ του Alpha δεν έχει αποκτήσει ακόμα όνομα, έχει όμως ήδη δημιουργούς και πρωταγωνιστές. τους πρωταγωνιστικούς ρόλους,λοιπόν, θα δούμε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και την Εβελίνα Παπούλια. Θα παίξουν, επίσης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου. Η έκπληξη, ωστόσο, ακούει στο όνομα Μαρία Αλιφέρη κι εδώ μιλάμε για μια επιστροφή της γνωστής ηθοποιού στην τηλεόραση, μετά από αρκετό καιρό απουσίας της. Όπως όλα δείχνουν, η νέα σειρά θα αναπληρώσει στο πρόγραμμα το κενό που αφήνει το Σόι σου.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης δεν ήταν αυτος που εδωσε συνεντευξη στον Πρετεντερη στο mega σαν ηθοποιός στο νησι και ελεγε οτι το 10 επαιζε σε ενα ατυχες καναλι και οτι αν επαιζε στο mega θα έκανε μεγαλη επιτυχια; Τωρα δέχεται πρωταγωνιστικο στο ατυχες καναλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο antenna και ιδιαίτερα ο ΣΚΑΙ έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσα με νέες παραγωγές τη νέα σεζόν . Ο alpha μια από τα ίδια ... δέκα χρόνια μουρμούρα και σόι . Πιστεύω πως θα είναι τέταρτος φέτος με την ίδια ακριβώς συνταγή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε ο ALPHA αγαπητέ μου 10:12, ήταν ατυχές κανάλι, με εξαίρεση τότε την ώρα του Λαζόπουλου τις Τρίτες. Σήμερα είναι πρώτο σε τηλεθέαση, σε ενημέρωση (με Σρόιτερ, Μάνεση, Νικολούλη κλπ.) και ψυχαγωγία (με Μενεγάκη, Τσισμιλή, Γερμανού κλπ.), καθώς και με μυθοπλασίας (με Μουρμούρα, Έλα στη θέση μου, και μέχρι σήμερα Σόι και Τατουάζ). Ξυπνήστε, 2019 έχουμε, κι όχι 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε ο ALPHA αγαπητέ μου 10:12, ήταν ατυχές κανάλι, με εξαίρεση τότε την ώρα του Λαζόπουλου τις Τρίτες. Σήμερα είναι πρώτο σε τηλεθέαση, σε ενημέρωση (με Σρόιτερ, Μάνεση, Νικολούλη κλπ.) και ψυχαγωγία (με Μενεγάκη, Τσισμιλή, Γερμανού κλπ.), καθώς και με μυθοπλασίας (με Μουρμούρα, Έλα στη θέση μου, και μέχρι σήμερα Σόι και Τατουάζ). Ξυπνήστε, 2019 έχουμε, κι όχι 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !