Εκτός ΑΝΤ1 ο Κώστας Τσολάκης

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Εκτός ΑΝΤ1 βρίσκεται από σήμερα ο Κώστας Τσολάκης. Το πετυχημένο στέλεχος τα τελευταία 3,5 χρόνια ήταν Director of Corporate Communications and PR στο σταθμό του Αμαρουσίου, ωστόσο πριν λίγο ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική σελίδα του στο facebook το ότι πλέον δεν βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε τα εξής:

Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία The Kompany. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It's good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming #thekompanygr

Υ.Γ Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Τσολάκης απολύεται από τον ΑΝΤ1, καθώς το ίδιο είχε συμβεί το 2015. Τότε, ήταν Υπεύθυνος Τύπου του Ομίλου και δεξί χέρι της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !