Mediatown:Τα «αγκάθια» στη Φαίη, το πρόβλημα στο «Ευτυχείτε», λάθος του ΣΚΑΙ, επιστρέφει ο Λιάγκας, η επόμενη μέρα του Open

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


Kαιρό έχουμε να τα πούμε στο «Mediatown»! Επιστρέψαμε μετά από πολύ καιρό και είμαστε έτοιμοι για την κλασική βόλτα μας στα μιντιακά λημέρια....





 Τα «αγκάθια» στον ΑΝΤ1...

Δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη η φετινή σεζόν για την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Τα νούμερα είχαν μία ξεκάθαρη πτωτική τάση. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει την πετυχημένη πορεία της Φαίης Σκορδά όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο σίγουρα στο κανάλι του Αμαρουσίου πρέπει να προβληματιστούν για το πως μπορεί την επόμενη σεζόν να «σκαρφαλώσει» ξανά η εκπομπή στην κορυφή.

Το πρόβλημα δεν είναι η τριάδα Ουγγαρέζος-Γραμμέλη-Καβατζίκης. Κατά τη γνώμη μου, το μεγάλο λάθος στο «Το Πρωινό» είναι το ότι «τραβάνε» τα θέματα από τα μαλλιά. Αφιέρωνεται υπερβολικός χρόνος στο σχολιασμό, με αποτέλεσμα οι απόψεις να επαναλαμβάνονται και ο τηλεθεατής να αλλάζει κανάλι. Αντίθετα, η ομάδα από τη  «Φωλιά των κου κου» φαίνεται πως έχει βρει έναν πολύ γρήγορο και νεανικό ρυθμό.

Κάτι ακόμα που ενδεχομένως θα βοηθούσε την εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι το να μην κάνει η Φαίη Σκορδά μόνη της τις συνεντεύξεις. Είναι γνωστό πως δεν είναι το δυνατό της χαρτί και για αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο να βρίσκεται στο πλευρό της και η υπόλοιπη ομάδα, καθώς και οι τρεις εξάλλου είναι πολλοί έμπειροι σε αυτό το κομμάτι.

Αυτά τα δύο θεωρώ πως είναι τα μεγάλα «αγκάθια».



Πετυχημένο «Ευτυχείτε», αλλά...

Εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης σημείωσε το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου. Καλώς ή κακώς τα «Διλήμματα» και οι «τηλεφωνικές» ενδιαφέρουν τον κόσμο, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην ενότητα των gossip. Υπάρχει πολύς κόσμος στο πάνελ με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να αντιλαμβάνεται κάτι χαώδες. Αδιαμφισβήτητα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μπόρεσε να βάλει το απαραίτητο «αλατοπίπερο» με την έντονη άποψή του, ωστόσο δεν φάνηκε να τον αξιοποιούν όσο θα μπορούσαν.

Φυσικά, η Κατερίνα Καινούργιο καλό θα ήταν να είναι πιο ήρεμη στον τηλεοπτικό αέρα. Πολλές φορές προκαλεί ένταση με διάφορες παρατηρήσεις σε συνεργάτες της, κάτι που δεν αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Τέλος, ας ελπίσουμε σιγά σιγά να απεξαρτητοποιηθεί από το ακουστικό της.


«Τηλεοπτικό λάθος»

Καλό είναι οι εργαζόμενοι να ανταμείβονται όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, που αυτή μεταφράζεται σε νούμερα τηλεθέασης. Όσο τραγικό λάθος να μείνει ο Λιάγκας εκτός της φετινής σεζόν στον ΑΝΤ1, τόσο άστοχη κίνηση είναι και το τέλος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με τίτλο «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ.

Κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια σε μία πολύ δύσκολη ζώνη και αντί να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη, έρχεται το τέλος. Το επιχείρημα είναι ότι δεν ταιριάζει με το προφίλ του καναλιού. Κανένα σχόλιο...

Ο Λιάγκας επιστρέφει...

Τη θέση της θα πάρει ο Γιώργος Λιάγκας. Προβλέπω σίγουρη επιτυχία χωρίς να μπορώ να ορίσω το μέγεθος αυτής. Ο παρουσιαστής ξέρει από τηλεόραση και ο άνθρωπος που ηγείται μίας εκπομπής (όταν δεν μιλάμε για περιοριστικό φορμάτ) και γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του, έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει. Ενδιαφέρουσες οι επιλογές των Τσολάκη-Γκαγκάκη, αν και λείπει κάποιο πρόσωπο που θα είναι ο καυστικός της παρέας. Για να δούμε ποια άλλα πρόσωπα θα «κλειδώσουν».

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε από ποια «δεξαμενή» θα αντλήσει νούμερα ο Γιώργος Λιάγκας...



Η επόμενη μέρα στο OPEN...

Μην περιμένετε τεράστιες αλλαγές στο OPEN. Ο Νίκος Κάλλης αντιλαμβάνεται πως στην παρούσα φάση μπορεί να κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην παρούσα φάση θα προσπαθήσει να κρατήσει όσα πήγαν καλά και ο βασικός στόχος είναι να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος πόνταρε πολύ στο ότι θα έπειθε τη Δέσποινα Βανδή να μείνει στον σταθμό, αλλά φαίνεται πως οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν άφησαν πολλά περιθώρια. Πάντως, δεν τίθεται αυτή τη στιγμή μεταγραφικό θέμα για τον Νίκο Μουτσινά και η νέα διοίκηση φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να του δώσει τον «Αδύναμο Κρίκο», αν όντως θέλει να το κάνει ο παρουσιαστής.

Τέλος, καλό είναι να αρχίσουν να ανησυχούν όσοι βολεύτηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, καθώς τίποτα δεν μένει κρυφό...Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οι κλίκες και πλήθος εργαζομένων που βρίσκεται εκεί για τους λάθους λόγους.

Αυτά για σήμερα και αυτά και για τη φετινή σεζόν. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στηρίξατε τη συγκεκριμένη στήλη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Καλό Καλοκαίρι και να περνάτε υπέροχα...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας μην ξεχνάμε ότι τα μεγαλύτερα νούμερα του, το Πρωινό τα έκανε στην ώρα του σχολιασμού, ενώ στο διαδίκτυο γινόταν πάντα θέμα τα σχόλια του πάνελ. Όσο για την Τατιάνα, οι αριθμοί είναι αδιαπεαγματευτος κριτής, ήταν η εκπομπή με τους περισσότερους θεατές στην πρώτη της χροονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φαίη τα πιο καλά της νούμερα τα κάνει στο γκοσιπ για αυτό και τα έχει πολυ ώρα.στις συνεντεύξεις είναι χάλια έχεις δίκιο δε μπορεί ούτε να μιλήσει. Και δε βγάζει και αυτό το ζεστό ότι θέλει να μάθει από τον καλεσμένο. Καλό καλοκαίρι παιδιά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ Η ΣΚΟΡΔΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !