Masterchef: Τι έκανε η παραγωγή τα φαγητά μετά από τα γυρίσματα ;

0

«MasterChef» ήταν και πέρασε... Το τρίτο κατά σειρά, από την οθόνη του Star, τέλειωσε αφήνοντας
πίσω του τις τσιρίδες της Σπυριδούλας, τις μαντινάδες της Άλκηστης, το χαριτωμένο «εν κουλί», μια ξανθιά terminator και έναν... κρατς που όμοιό του δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Αυτά ήταν τα προφανή για όλους εκείνους που δεν έχαναν καθημερινά τις εξελίξεις από το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Για την προετοιμασία των εκπομπών επί τέσσερις μήνες εργάστηκαν 150 άτομα. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι, σεφ, σκηνοθέτες, μακιγιέζ, στυλίστες και κομμωτές δούλευαν καθημερινά προκειμένου να βγει στον αέρα το κάθε επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι σε κάθε γύρισμα υπήρχε και νοσηλευτικό προσωπικό για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε εκείνους και εκείνες που δεν θα τα είχαν καλά με τα μαχαίρια!

Όσο για το πού πήγαιναν τα πιάτα που ετοίμαζαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, πίσω από τις κάμερες, ήταν που απολάμβαναν (μετά από τους κριτές) και τα πιάτα που ετοίμαζαν οι παίκτες.Ωστόσο,  το φαγητό στους κριτές -οι οποίοι κλήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες να κρίνουν και να βαθμολογήσουν- σερβίρεται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της παρασκευής του έπειτα από 3 ώρες! Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία του κάθε γεύματος από πλευράς των συμμετεχόντων, ορισμένες φορές υπήρξαν και περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πήγαιναν κατ’ ευχήν και έτσι απαιτούνταν συμπληρωματική παρασκευή και επιπλέον χρόνος.

Tv Ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !