Θέμης Γεωργαντάς: «Πολλοί με... απειλούν, γιατί με έχουν άχτι!»


Ο Θέμης Γεωργαντάς παραδέχεται πως το «After Dark» βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά του και οι εξομολογήσεις θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα. 

Ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε στο «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη για όλα! 

«Εδώ και 3 χρόνια πρότεινα τη συγκεκριμένη εκπομπή σε διάφορα κανάλια, γιατί την αγαπώ πολύ, και από τότε που σταμάτησε στο MAD δεν την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Τελικά η... μπίλια έκατσε στον ΣΚΑΪ, γιατί τα "συν" ήταν περισσότερα» παραδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, συμπληρώνοντας: «Θέλω ο καλεσμένος μου να νιώθει όμορφα και όχι πως τον “στριμώχνω”. Αυτό το τελευταίο ειδικά δεν μου αρέσει καθόλου. Όποιος έρχεται στο “After dark” θέλω να νιώθει ότι έρχεται σε σπίτι φίλου, που με αγάπη και χιούμορ τού λέει: “Έλα τώρα, κάτσε να σε εξομολογήσω”».

Ποιοι θα δεχόταν να τον εξομολογήσουν; Ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε: «Πολλοί με... απειλούν, γιατί με έχουν άχτι! Ας πούμε ο Μουτσινάς, όταν με κάλεσε, μου έστησε εξομολογητήριο. Γενικά πάντως θα ήθελα κάποιον που με ξέρει καλά, ώστε να μου κάνει αστείες ερωτήσεις. Θα ήθελα πολύ, π.χ., τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντώνη Ρέμο, τη Φαίη Σκορδά, που θα με τσιγκλούσαν και θα είχαμε πολλή πλάκα. Και εννοείται πως δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσω σε κάθε τους ερώτηση».
 
«Εδώ και 3 χρόνια πρότεινα τη συγκεκριμένη εκπομπή σε διάφορα κανάλια, γιατί την αγαπώ πολύ, και από τότε που σταμάτησε στο MAD δεν την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Τελικά η... μπίλια έκατσε στον ΣΚΑΪ, γιατί τα “συν” ήταν περισσότερα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια