Βασίλης Μίχας: Η κριτική που έχει δεχτεί για τον ρόλο του στην «Επιστροφή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο Βασίλης Μίχας έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».


Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, την κριτική που έχει δεχθεί, αλλά και τα κοινά στοιχεία που έχει με τον ήρωά του.


Η «Επιστροφή» έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Εσύ πώς εκλαμβάνεις αυτή την επιτυχία;
«Είναι πολύ ευχάριστο που με σταματούν σε διάφορα μέρη άνθρωποι που παρακολουθούν τη σειρά και μου λένε πολύ καλά λόγια όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλη τη δουλειά. Έχει φανατικούς τηλεθεατές, και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Μέσα από αυτή τη δουλειά έγινα και εγώ γνωστός, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Το χαίρομαι πολύ όταν έρχονται και μου μιλάνε άνθρωποι που με βλέπουν στη σειρά»

Ποια είναι τα πιο συχνά σχόλια που ακούς;
«Συνήθως μου λένε καλά λόγια για τον ρόλο και με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια. Επειδή η πλοκή έχει πολλή αγωνία, όλοι θέλουν να μάθουν τι θα γίνει. Αρνητικά σχόλια δεν έχω ακούσει, αλλά η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα σε πλησιάσει για να σου πει ότι δεν του αρέσεις. Πιο αναλυτική κριτική μου κάνουν συνήθως κάποιοι φίλοι και οι συνάδελφοι στη σειρά για το τι να προσέχω και πώς να βελτιώνομαι»

Υπάρχουν κοινά στοιχεία με τον Παύλο που υποδύεσαι;
«Αν ναι, ποια είναι αυτά; Ένα πολύ βασικό στοιχείο που έχουμε κοινό, είναι πως και εγώ δεν το βάζω κάτω όποιες και αν είναι οι αντιξοότητες που θα συναντήσω. Επίσης, είμαι και εγώ συναισθηματικός και μπλέκομαι σε καταστάσεις που μου στοιχίζουν ψυχικά. Μπαίνω και εγώ με πολύ συναίσθημα σε ό,τι συμβαίνει, και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Πρέπει να μπορείς να κρατάς και μια απόσταση από τα πράγματα κάποιες φορές»

Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος του Παύλου;
«Α, δεν κάνω σχέδια καθόλου για τον ήρωα που υποδύομαι. Νομίζω το κάνουν καλύτερα οι σεναριογράφοι, οπότε το αφήνω σε αυτούς αυτό το κομμάτι. Εγώ απλά προσπαθώ να είμαι συνεπής ως χαρακτήρας-ρόλος σε ό,τι προκύπτει στην ιστορία» εξήγησε στο Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !