O Θωμόπουλος κλείνει στον ΣΚΑΪ

0

Από τη νέα σεζόν, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μπει δυναμικά για πρώτη φορά στον τομέα της Μυθοπλασίας. Έτσι, στήνονται ήδη 4 σειρές, μια εκ των οποίων είναι και η 'Πολυκατοικία'.
Το κανάλι ποντάρει πολλά στο σίριαλ αυτό ,το οποίο θα είναι κωμικό κι ως εκ τούτου μπορεί να κερδίσει μεγάλη μερίδα του κοινού, που έχει αποδείξει ότι ...κυνηγά το γέλιο!

Ποιος θα το αναλάβει ,όμως; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στ' αφτιά μου,είναι σχεδόν οριστικό πια πως στο τιμόνι της σκηνοθεσίας της ''νέας'' αυτής Πολυκατοικίας που θα έρθει στον ΣΚΑΪ θα βρεθεί ο έμπειρος Βασίλης Θωμόπουλος, που είχε και τότε τη σκηνοθεσία, όταν η σειρά προβαλλόταν,δηλαδή,  στο κανάλι της Μεσογείων.Μάλιστα δεν ήταν τυχαίο που στην εμφάνισή του στο AFTER DARK ,η κουβέντα πήγε προς τα εκεί παρά το ότι ο Βασίλης Θωμόπουλος απάντησε... σχεδόν αινιγματικά.

Να θυμίσουμε πως ο σκηνοθέτης, μετά από τις επιτυχίες του στον ΑΝΤ1 ,πήρε φέτος μεταγραφή στο OPEN ,αλλά το σίριάλ του (''Ελεύθερη σχέση'') κόπηκε δυστυχώς άδοξα.Ο Θωμόπουλος επιστρέφει ,λοιπόν, από τη νέα σεζόν,αλλά αυτή τη φορά μέσα από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη νέα έκδοση της σειράς που γνωρίσαμε μέσα από το Mega.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !