Σταματίνα Τσιμτσιλή: ''Όταν ξεκινούσε το HAPPY DAY δεν περίμενα να φτάναμε στα 5 χρόνια''

0

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που για 5η σεζόν είναι στον ALPHA και παρουσιάζει το πρωινό πρόγραμμα, HAPPY DAY,  μιλάει για την καθιέρωση της εκπομπής, για την ψυχραιμία της με τα
νούμερα, αλλά και για το πάνελ.

Πώς αισθάνεσαι που έχεις καταφέρει ν’ αποτελείς μια σταθερή αξία για την πρωινή ζώνη; 
«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινούσε αυτή η εκπομπή, πριν από πέντε χρόνια, δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σήμερα, σε αυτό το σημείο. Δεν περίμενα ότι θα εδραιωθούμε, θα καθιερωθούμε. Είναι μεγάλη μου χαρά όλο αυτό που ζω, που ζούμε κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, η επιβράβευση από τον σταθμό και το ότι θέλουν να είμαι στο δυναμικό τους, είναι κυρίως η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο. Η σχέση με το κοινό είναι όμορφη και ανεκτίμητη».

Μετρώντας πλέον πέντε χρόνια σε μια νευραλγικής σημασίας ζώνη, συνεχίζεις να αγχώνεσαι για την τηλεθέαση;  
«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό και ξέρεις ότι για τα νούμερα τηλεθέασης ενδιαφέρονται και οι ιθύνοντές σου και οι διαφημιστές, που στηρίζουν την πορεία μιας εκπομπής, δεν μπορείς να σταματήσεις να ανησυχείς και να βλέπεις την τηλεθέαση».

Πώς αντιδράς στα υψηλά ποσοστά, αλλά και στις ημέρες που η τηλεθέαση ίσως δεν είναι με το μέρος σας;  
«Έχω την ψυχραιμία πλέον να παρακολουθώ με τον σωστό τρόπο τα νούμερα. Μπορώ να αντιληφθώ ότι μία μέρα με επικαιρότητα και αμιγώς ειδησεογραφικά ζητήματα οι ενημερωτικές εκπομπές θα έχουν υψηλότερα ποσοστά από εμάς. Θεωρώ ότι μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικού στίβου, έχω την εξής αρχή: στο τέλος φαίνεται το χειροκρότημα και το αν σε αντέχει το σκοινί. Κοινώς, δεν πετάω στα σύννεφα ούτε με το 30% ούτε απογοητεύομαι όταν η εκπομπή δεν πάει καλά».

Είναι ατού σου το ότι μπορείς να μεταπηδάς από lifestyle θέματα σε αυτά της ειδησεογραφίας; «Αρχικά, πρέπει να έχεις μια σφαιρική άποψη για το τι συμβαίνει. Θεωρώ, όμως, ότι το κοινό δέχεται από την εκπομπή να του λέει και ένα πιο lifestyle θέμα και αργότερα να συζητάμε θέματα της ενημέρωσης, επειδή δεν το κάνουμε επιτηδευμένα. Προσωπικά, δεν είναι ότι όταν λέω τα ψυχαγωγικά θέματα είμαι πιο χαλαρή και αυθόρμητη και ότι όταν λέω ενημερωτικά  ξαφνικά κρατάω πένα και υποδύομαι τη σοβαρή δημοσιογράφο. Με το προσωπικό μου στιλ προσεγγίζω όλα τα θέματα και αυτό που κάνουμε και αγαπηθήκαμε είναι ότι συζητάμε τα πάντα σαν παρέα, χωρίς πρέπει και δήθεν, χωρίς σοβαροφάνεια και με αποστειρωμένο τρόπο».

Πόσο δύσκολο είναι να συντονίζεις όλα τα άτομα του πάνελ στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής;  
«Σε γενικές γραμμές είναι κάτι που το απολαμβάνω, μου βγαίνει αβίαστα, αβασάνιστα. Όμως, υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες που ο ένας θέλει να μιλάει πάνω στον άλλο, μέρες που μπορεί να υπάρχει ένας εκνευρισμός. Πλέον, βέβαια, ο ένας έχει μάθει τον άλλον και τα προαναφερθέντα παραδείγματα είναι ελάχιστα. Προσωπικά, πάντα δίνω χώρο και χρόνο στους συνεργάτες μου και αυτό συμβάλλει στο καλό κλίμα που έχουμε από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα».

Αυτά δήλωσε στο TV kous kous.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !