Mediatown: Ο Sin Boy, το τρέιλερ του Γεωργίου, η αύξηση της διάρκειας στο OPEN, και αποκλειστικές ειδήσεις για ALPHA & ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Επέστρεψε το «Mediatown» μετά από πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Αυτό το διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά όλα ξεπερνιούνται και πατάμε ξανά στα πόδια μας. Για πάμε να κάνουμε μία βόλτα στους μιντιακούς δρόμους...



 Μία αποδόμηση που δεν είδαμε ποτέ...

Καλεσμένος βρέθηκε ο Sin Boy στο «2night show». Είμαι από εκείνη τη μερίδα των ανθρώπων που πιστεύω πως ο καθένας έχει δικαίωμα να βρίσκεται ως καλεσμένος σε κάποια εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, διαφωνώντας ξεκάθαρα με τις θέσεις των Αντώνη Κανάκη και Γιώργο Καπουτζίδη.

Οπότε ορθά έπραξε ο Γρηγόρης και κάλεσε κάποιον που «πουλάει». Από εκεί και πέρα, το λάθος του ήταν το γεγονός πως δεν τον αποδόμησε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Ήταν ξεκάθαρη η τηλεοπτική του αμετροέπεια και με τα λεγόμενά του μόνο ως θετικό παράδειγμα δεν μπορεί να λειτουργήσει για το κοινό του.

Ακόμη και αν ο Γρηγόρης ήθελε να τον ευχαριστήσει έμμεσα για το ότι αποφάσισε να προτιμήσει τη δική του εκπομπή για αυτή τη συνέντευξη, θα έπρεπε να μην αμελήσει να εκπροσωπήσει και τη μερίδα εκείνη των τηλεθεατών που θα απόρησαν για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή θεωρείται επιτυχημένος και για ποιο λόγο ακολουθεί μία συγκεκριμένη στάση στη συνέντευξη.



Trailer με τα γνωστά χαρακτηριστικά...

Ενδιαφέρον είχε και το νέο τρέιλερ του Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις». Και σε αυτή τη δουλειά του φαίνεται πως δεν θα έχουμε ανατροπές. Το μενού θα περιλαμβάνει ωραίες μουσικές, όμορφα τοπία, δυνατή σκηνοθετική αντίληψη, αλλά δυστυχώς ερμηνείες κάτω του μετρίου. Το τελευταίο είναι και το αδύναμο σημείο αυτών των παραγωγών που δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορεί να διορθωθεί.

Όσο για το πού θα βρει τηλεοπτική στέγη, αυτή τη στιγμή κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Πάντως, πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν πως τους θέλουν πολύ, ενώ υπάρχουν ορισμένα στελέχη του ΑΝΤ1 που θέλουν πολύ πίσω το πετυχημένο team , προσπαθώντας να πείσουν εκείνους που έχουν διαφορετική άποψη. Όσον για τον ALPHA, η νέα διοίκηση δύσκολα θα βάλει νερό στο κρασί της σχετικά με το υψηλό budget που φαίνεται να συνοδεύει τη νέα σειρά.




 Ο κίνδυνος στην αύξηση της διάρκειας...

Έντονα ακούγεται τη νέα σεζόν πως το «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά θα γίνει τρίωρο. Ας προσέξουν στο Open να μην «κάψουν» το φαινόμενο της φετινής σεζόν και προτού παρθεί μία τέτοια απόφαση, να σιγουρευτούν πως έχουν έτοιμη μία καλοδομημένη και ενδιαφέρουσα σκαλέτα που θα μπορούσε να στηρίξει μία τέτοια αλλαγή. Αν δεν μπορεί να συμβεί αυτό, τότε στο κανάλι θα βγάλουν ...μόνοι τους τα ματάκια τους με τα χεράκια τους!

Η ίδια σκέψη έπεσε στο τραπέζι και για το «Ευτυχείτε», ωστόσο, κρατήστε μικρό καλάθι. Όντως το OPEN θέλει να ρίξει την Κατερίνα Καινούργιου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αλλά το τετράωρο έχει τους κινδύνους του.  Άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν είχε επιχειρηθεί το ίδιο με την εκπομπή, «Φτιάξε Καφέ να στα πω», μετά το κόψιμο των Κατσούλη-Καραβάτου, και τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα.



Πάμε σε κάποια αποκλειστικά-ειδήσεις από τα στρατόπεδα των ALPHA-ΑΝΤ1!

Και μπορεί οι συντελεστές της σειράς ,«Το σόι σου», να είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση του καναλιού να την ολοκληρώσει φέτος, ωστόσο, πολλές γκρίνιες υπάρχουν στο «Έλα στη θέση μου». Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αρκετοί από τους συντελεστές είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τη φετινή πορεία του σεναρίου θεωρώντας πως οι χαρακτήρες δεν εξελίσσονται και πως η πλοκή κάνει κοιλιά. Έτσι, μπορεί τα νούμερα να είναι πολύ υψηλά, αλλά έχει χαθεί κάθε δημιουργικό ενδιαφέρον. Για αυτό το λόγο, πιέζουν τα στελέχη του σταθμού να αναλάβουν δράση.

Ακόμα δεν έχει «κλειδώσει», η ώρα προβολής που θα έχει τη νέα σεζόν το «Έλα στη θέση μου». Υπάρχει μία πιθανότητα να μετακινηθεί μία ή δύο ώρες αργότερα, ώστε να γεμίσει η prime time μετά το κενό που αφήνουν τα διπλά επεισόδια του «Τατουάζ». Όσο για το κενό που μπορεί να δημιουργήσει μία τέτοια αλλαγή στις προηγούμενες ώρες, να σημειώσουμε πως για αυτές προορίζεται το «Αστέρια στην Άμμο».

Για την prime time, οι δύο σειρές που έχουν πάρει οριστικό πράσινο φως είναι το «Κρατάς Μυστικό» και το δραματικό «Love after love», που ακόμα όμως δεν γνωρίζουν τη συχνότητα προβολής. Υπάρχουν σκέψεις και για ένα ακόμη σήριαλ, αλλά τα χρήματα είναι περιορισμένα.

Πάμε και στον ΑΝΤ1!

Κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει το «Κάτι ψήνεται», παρά τις μέτριες επιδόσεις. Ακόμα βέβαια δεν είναι οριστικό.

Πρόθεση του σταθμού ήταν να βγει το «Καφέ της Χαράς» στο πρώτο μισό, αλλά όλα δείχνουν πως χρονικά η πρεμιέρα θα γίνει στο δεύτερο μισό. Δεν αποκλείεται όμως να πιέσουν τα στελέχη για επιτάχυνση των διαδικασιών, καθώς θεωρούν πως θα ήταν πολύ σημαντικό το πρόγραμμα να ξεκινήσει με αυτό το δυνατό χαρτί.

Προβληματίζονται στον ΑΝΤ1 για τις επιδόσεις των «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», ωστόσο το πράσινο φως δεν θα γίνει κόκκινο. Τα στελέχη επιμένουν πως υπάρχει και λογική και στρατηγική για τη συνέχιση αυτών των δύο σειρών.


Αυτά για σήμερα! Ελπίζουμε να απολαύσατε την ανάγνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας πολύ σύντομα. Και να θυμάστε πως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ απόλυτα για τις 8 λέξεις,αλλά διαφωνώ για το Έλα στη θέση μου το σενάριο το βρίσκω πολύ καλό και κυρίως χωρίς ξεχειλωμένες ιστορίες αφού σε κάθε κύκλο οι ιστορίες ανανεώνονται και εμφανίζονται νέα πρόσωπα κάποιες κλείνουν και κάποιες νέες ανοίγουν χωρίς να ανακυκλώνουν τις παλιές το μόνο ερώτημα που δεν μας έχει λυθεί απο την πρώτη σεζόν είναι το αν θα καταλήξει μαζί το κεντρικό ζευγάρι(Αχιλλέας-Ρενάτα)αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε σειρά.Το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να αναπτύξω είναι την απόφαση για το τέλος του σογιού την οποία καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου.Πάμε να δούμε μια-μια τις δικαιολογίες που λένε οι υπεύθυνοι:1)φοβόμαστε μην κουράσει το κοινό.αντίκρουση αυτής της δικαιολογίες αποτελούν τα δεκάδες σχόλια απογοήτευσης των τηλεθεατών οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να συνεχίσει δικαιολογία νούμερο 2:έπεσε η τηλεθέαση.Αντίκρουση αυτής δεν θα έλεγα οτι πρέπει να κόβετε μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων που στην πέμπτη της σεζόν κάνει 18-20 απο την πρώτη προβολή μέχρι και την νιοστή επανάληψη του κάθε επεισοδίου πολύ δε περισσότερο αφού θα συνεχιστούν σειρές με φουλ εξωτερικά γυρίσματα που στην πρώτη τους σεζόν κάνουν 13-15 στην πρώτη προβολή και μονοψήφια στην πρώτη επανάληψη...δικαιολογία 3η:οι σεναριογράφοι στέρεψαν απο ιδέες.Αντίλογος αυτής:εδώ δεν δίστασαν να αλλάξουν σεναριογράφο στο έλα στη θέση μου που είναι μια σειρά συνέχειας και μάλιστα με δραματικά στοιχεία και δεν μπορούν να βρούν έναν δυο άλλους σεναριογράφους για το αυτοτελές σόι ;;Τέλος θα ήθελα να ολοκληρώσω το κειμενό μου με άποψη για την συνέχιση των σειρών φριτέζα και μην ψαρώνεις με την οποία διαφωνώ και δεν το λέω ως παντογνώστης,ξερόλας αλλά σκεφτείτε οτι φέτος με ένα εξαφανισμένο survivor και ένα φανερά κουρασμένο τατουάζ κάνουν 13-15 φανταστείτε πόσο θα κάνουν του χρόνου αν ο Γεωργίου πάει στον σκαι και ο Άλφα βάλει νέα άκαυτη σειρά...αυτά συγγνώμη για το όσο μεγάλο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Γυναίκα χωρίς Όνομα έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν βλέπω πια το «Έλα στη θέση μου», με αποτέλεσμα να μην έχω γνώση για το σενάριο. Δεν μετέφερα την άποψη μου, αλλά κάποια πράγματα που έχω μάθει ότι υποστηρίζουν αρκετοί συντελεστές της σειράς.

    Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» συνεχίζει κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συχωρεις αλλα οταν ξεχειλωνει μια σειρα φαινεται ακομη και απο αυτο που λες,απο τα πολλα μπες-βγες και καμια ουσια.Δηλαση μπηκε η Παντουση,η Δραγουμη,η Γιαννακοπουλου,μπηκε και ξαναβγηκε και ξαναηρθε ο Ιωαννου.Προφανως και ξεχειλωσε οπως οι περισσοτερες σειρές του alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν υπαρχει περιπτωση ο Γεωργιου να χτυπησει κοκκκινο για να πατωσουν οι κωμωδιες του ant1.Ο Γεωργιου λογω συγκυριων τα παει καλά(κατι που δεν ειναι δεδομενο),οι ερμηνειες και η πλοκη ειναι αισχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο για τον "καλεσμενο" του Αρναουτογλου....ελεος.Ποιον άλλον θα φερει;Ενταξει σεβαστη η καθε αποψη αλλά εδω δεν υπαρχει καν αποψη......Δεν το ειδα αλλά ειναι βεβαιο πως δεν ειπε τιποτα με ουσια.Απο την εικονα του και μόνο.....ακουσα πως ανεφερε οτι ειναι και διασημος.....ε να τρελαθουμε,καλά τι αθλια κοινωνια και τηλεοραση εχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο σε μένα δεν αρέσει η Φριτέζα; Μακράν η χειρότερη σειρά του Μορφονιού τίγκα στις υπερβολές και το κιτς (βλ. πχ Μένιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. angel23 Συμφωνώ μαζί σου ...Για μένα δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα απ'το στόμα μου το πήρες που λέμε και εγώ αυτά θα έγραφα αλλά με πρόλαβες!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τέλος θα ήθελα να ολοκληρώσω το κειμενό μου με άποψη για την συνέχιση των σειρών φριτέζα και μην ψαρώνεις με την οποία διαφωνώ και δεν το λέω ως παντογνώστης,ξερόλας αλλά σκεφτείτε οτι φέτος με ένα εξαφανισμένο survivor και ένα φανερά κουρασμένο τατουάζ κάνουν 13-15 φανταστείτε πόσο θα κάνουν του χρόνου..." Για τον αντικειμενικότατο angel23 το masterchef και τα νούμερα που χτυπάει δεν υπάρχει φέτος στη τηλεόραση. Υπάρχει μόνο το εξαφανισμένο survivor. Αι μαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !