ΑLPHA-STAR: Σαφής διαχωρισμός στο ύφος των καναλιών

1

Λίγους μήνες μετά από την εξαγορά του Αlpha από τη Motor Oil, έχει ήδη αρχίσει ο διαχωρισμός
του προφίλ των δύο καναλιών, που ελέγχονται από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα στην εκλογική διαδικασία.  Ο Alpha ξεκίνησε από νωρίς τον ενημερωτικό του «μαραθώνιο» με τη Ράνια Τζίμα, τον Σπύρο Λάμπρου και τον Νίκο Μάνεση, μέχρι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Ακολούθησε η Ναταλία Γερμανού, με λίγο πιο ψυχαγωγικό ύφος, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ειδικό επεισόδιο λόγω της ημέρας, και ένα ακόμα δεκάλεπτο δελτίο ειδήσεων.   Η εκλογική βραδιά του Alpha ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα, με τον Αντώνη Σρόιτερ, και τελείωσε στις 01.50 τη νύχτα.

Στον αντίποδα, το Star δεν άλλαξε καθόλου το πρόγραμμά του το πρωί, παίζοντας από νωρίς μέχρι τις 2 το μεσημέρι μόνο παιδικά! Η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του Star, μέσα στη μέρα, ήταν το τακτικό του δελτίο ειδήσεων στις 3 το μεσημέρι, με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ μια ώρα αργότερα ακολούθησαν τα «Φιλαράκια» και το «Υπάρχει και Φιλότιμο». Η εκλογική του βραδιά κράτησε μόλις 4 ώρες, από τις 6.30 έως τις 10.30, με τη Μάρα Ζαχαρέα, την Κάτια Μακρή και την Κατερίνα Παναγοπούλου, για να συνεχίσει με ταινίες και σειρές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ίδια η κατάσταση και στα social media των καναλιών. Ο Alpha είχε συνεχή ροή ειδήσεων και αποτελεσμάτων, ενώ το Star ανέβασε μόνο το τρέιλερ για την εκλογική του βραδιά.

ΑΠΟ Ε-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !