Το σχόλιο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για τη διαμάχη Σεφερλή-Λαμπάτου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

«Βόμβα» χαρακτηρίστηκε η δήλωση του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» δήλωσε:

«Με τον Μάρκο Σεφερλή δε δουλέψαμε καλά. Κάναμε τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο.»

Ειδικά η αναφορά στις «σφαλιάρες» ήταν αρκετή για να έρθει σε απόλυτη η αμηχανία η ομάδα της εκπομπής. Λίγες μέρες αργότερα, η σεναριογράφος Ελένη Μαβίλη κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο στο facebook, με αφορμή το post της Ελένης Βιτάλη κατά της Πάολα γράφοντας το εξής:


Να θυμίσουμε πως η Ελένη Μαβίλη ήταν η σεναριογράφος των σειρών «Χαι Ροκ» και «Love Sorry», από τις οποίες έγινε γνωστός ο Γιώργος Λαμπάτος. Μάλιστα, μία περίοδο φημολογούταν ότι οιο δύο τους είχαν και ερωτική σχέση, κάτι που πρόσφατα είχε διαψευστεί. Ουσιαστικά, η Ελένη Μαβίλη «κατηγορεί» έμμεσα τον Γιώργο Λαμπάτο πως για να κερδίσει δημοσιότητα κατηγόρησε τον Μάρκο Σεφερλή...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Σεφερλής έχει πολλά περιστατικά στη καμπούρα του. Μάλλον δεν έχουν τρελαθεί όλοι οι πρώην συνεργάτες του, κάτι δεν κάνει κι αυτός σωστά. Είναι σύνηθες φαινόμενο, όταν κάποιος πετυχαίνει σε ένα επαγγελματικό τομέα, αν αυτό συνδυάζεται με έλλειψη παιδείας προκύπτουν συχνά κρούσματα έλλειψης σεβασμού και κατάχρησης εξουσίας. Επίσης η κατινιά της Μαβίλη για τον πρώην της σκέτη απελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 και 46 το ίδιο ακριβώς έγραψα και εγώ πριν σε προηγούμενη ανάρτηση Μα στο μυαλό μου είσαι ? Πολλά παρασκήνια με τον Σεφερλή βγαίνουν τα τελευταία έτη τι φάση όλοι έχουν άδικο και εκείνος είναι ο αδικημένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σεφερλής φαίνεται πολύ εγωκεντρικός άνθρωπος κι αυτό φαίνεται κι από τις παραστάσεις του. Δεν αφήνει κανένα άλλο να φανεί, όλοι - μικρότεροι, μεγαλύτεροι - έχουν χαζορόλους απλά για να πλαισιώνουν το one man show του.

    Και δεν καταλαβαίνω τη Μαβίλη. Βγήκε ο άνθρωπος και εξέφρασε ένα παράπονο ΤΟΣΑ χρόνια μετά. Σιγά πια μη θίξουμε το ιερό τέρας της τέχνης. Που κανείς δεν είναι ''ιερό τέρας'' φυσικά, όλοι όσοι εκτίθενται δημόσια πρεπει να κρίνονται... και τα ''καλά'' και τα ''κακά'' παιδια του χώρου. Και ο χρόνος θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη σε κάνει να απορείς η στάση της Μαβίλη. Επί της ουσίας δεν απάντησε. Αλλά για να παραφράσω τα λόγια της, είναι επίσης πολλοί κι αυτοί που γλύφουν δημόσια μήπως και τους πάρουν για να γράψουν σενάριο για καμία παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !