Επιστρέφει η Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται το τηλεπαιχνίδι «Μάντεψε την ηλικία μου». Οι οντισιόν έχουν ξεκινήσει κι από ότι λένε οι πληροφορίες του tinasmess.gr θα συνεχιστούν για δυο εβδομάδες ακόμα ώστε να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο μετά την άρνηση της Σμαράγδας Καρύδη στα στελέχη του ΣΚΑΪ. Στους υποψήφιους συγκαταλέγονται πολύ γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ όχι μόνο από την χώρο της παρουσίασης αλλά και ηθοποιοί ακόμα και τραγουδιστές.

 Μεταξύ αυτών, από δοκιμαστικό πέρασε και ένα πρόσωπο που έχει χαθεί από προσώπου τηλεόρασης και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαρία Ηλιάκη που αξίζει να σημειωθεί η τελευταία της τηλεοπτική απόπειρα ήταν πάλι στον ΣΚΑΪ με όχι και τόσο καλή κατάληξη αφού η εκπομπή της κόπηκε. Οι πρώτες εντυώσεις πάντως ήταν πολύ θετικές, ωστόσο, η αναζήτηση συνεχίζεται…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά όλα αυτά, αλλά η τελευταία τηλεοπτική απόπειρα της Ηλιάκη ήταν στον Alpha,με το Ξαναδεστε τους,και όχι στον ΣΚΑΙ. Υποτίθεται καταξιωμένη τηλεκριτικος η Μεσσαροπουλου,αλλά επειδή αφορούσε το κανάλι της,το αποσιωπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !