Ζητήματα χωρητικότητας στον ΣΚΑΙ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το πως θα χωρέσουν όλα τα προγράμματα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τα γραφεία των τηλεοπτικών συντακτών. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο μπαξές θα περιλαμβάνει στην Prime time νέο κύκλο των «The Voice of Greece», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «My style rocks», τη συνέχιση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αλλά και 4 νέες σειρές. Συγκεκριμένα, η νέα καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, το «Λόγω Τιμής» (μία φορά την εβδομάδα) και από δύο φορές την εβδομάδα η νέα έκδοση της σειράς «Η Πολυκατοικία» και η «Κόκκινη Σουίτα».

 Βέβαια, σχετικά με τις άλλες χρονιές θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλα δείχνουν πως το «Τhe Voice» θα προβάλεται μία και όχι τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα γίνει εβδομαδιαίο από εκεί που το βλέπαμε δύο φορές.

Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Prime time των 7 ημέρων αντιστοιχεί σε 21 ώρες, ενώ ο τωρινός υπολογισμός όλων αυτών των προγραμμάτων καλύπτει 22 ώρες. 

Για αυτό δεν πρέπει να αποκλείουμε αλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν για λόγους χωρητικότητας, όπως τη μεταφορά του «Μy style rocks»  στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως είχε πριν λίγους μήνες μεταφερθεί το «Power of love Gala» ή το να βλέπουμε λιγότερα από 5 επεισόδια την εβδομάδα από τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα μπορούσαν πάνε το δελτίο στις 7 για να χωρέσουν όλα. Ποιος ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !