Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεσπά: «Είναι πολύ ενοχλητικό… Πρέπει να είμαι άνεργη και να μην έχω να φάω…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και ξέσπασε κατά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο απαγορεύει στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να παρουσιάζουν εκπομπές.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie της κάνοντας γκριμάτσα και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά:

«Άκουσέ με να σου πω κύριε ΕΣΡ! Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάς γενικότερα και ποιος σου φταίει, αλλά αυτό που μου κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ ενοχλητικό, άδικο και έχω χάσει τον πολύτιμο ύπνο μου. Έχω ΜΙΑ και μοναδική δουλειά, από την οποία επιβιώνω. Τυχαίνει να είναι στην τηλεόραση. Δεν έχω άλλους πόρους ή εισοδήματα. Θέλω όμως και να προσφέρω στην πόλη που ζω εγώ, τα παιδιά μας, οι γονείς και οι παππούδες μας. Αφιλοκερδώς. Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πληρώνονται; Ξέρεις ότι στηρίζουν, προσπαθούν, δουλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα; Ξέρεις τι ικανοποίηση και περηφάνια νιώθουν όταν βάζουν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στα έργα της πόλης τους;; Όχι φυσικά!! Δεν ξέρεις! Που να το ξέρεις;;; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή τη στιγμή ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ γιατί θέλω να συνεχίσω (για έκτη χρονιά) να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου; Τι να πω;; Πρέπει να είμαι άνεργη και να μην έχω να φάω, για να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Εντάξει!! Τα κατάφερες κύριε ΕΣΡ! Εγώ δεν θα παραιτηθώ για να μάθεις. Θα παλέψω. Έστω και έτσι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΥΓ : Να ξέρεις ότι με έχεις στεναχωρήσει παρά πολύ πάντως».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λαϊκίστρια μέχρι το κόκκαλο. Άξια για πολιτικός, κι αυτή αφιλοκερδώς όπως έλεγε ο Τζιμάκος. Δεν θα έχει να φάει αν δεν βγει για 2 εβδομάδες στο γυαλί. Καλά κάνει το ΕΣΡ. Δεν μπορεί κάποιοι να εκμεταλλεύονται την έκθεση τους στη τηλεόραση για να προωθούν τις πολιτικές τους βλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα αν εκλεγει δημοτικη συμβουλος μια χαρα θα μπορει να βγαινει παλι στην τηλεοραση. Το θεμα ειναι κατα τη διαρκεια της προεκλογικης περιοδου και ειναι απολυτως λογικο. Πρεπει να εχουν ολοι τον ιδιο τηλεοπτικο χρόνο ειτε θελουν να λενε το πολιτικο τους προγραμμα ειτε θελουν να πουλανε κατσαρολες. Ας κανει υπομονη 2 βδομαδουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !