Δείτε σε ποια περίπτωση θα συνεχίσει η σειρά «Το Σόι σου»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Αν και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους.

Σίγουρα λοιπόν αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη για μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που έχει αποδείξει ότι είναι από τα αγαπημένα προγράμματά του. Ωστόσο η απόφαση φαίνεται πως είναι οριστική αφού ήδη έχει ειπωθεί… κρυφά σε ορισμένους από τους βασικούς συντελεστές.

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε φέτος το «Σόι σου» να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Έτσι η σειρά που για πέντε σεζόν σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, στελέχη του ALPHA έχουν συναντηθεί με κάποιους από τους συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, για να συζητήσουν για καινούργια συνεργασία.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως μία από τις καινούργιες σειρές που ετοιμάζουν στον ALPHA για την επόμενη σεζόν δεν τους… βγαίνει όπως θέλουν! Αν λοιπόν τον επόμενο μήνα που θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να την βγάλουν τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κρατήσουν στον αέρα το «Σόι» και για έκτη σεζόν.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι η ίδια διοίκηση ήθελε πέρυσι τέτοιο καιρό να «κόψει» την άλλη πολύ καλή σειρά τους, τη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά τελικά παρενέβη πολύ… πάρα πολύ… μα πάρα πάρα πολύ υψηλός αξιωματούχος του σταθμού για να δοθεί το «πράσινο φως» και για τη φετινή σεζόν. Ίσως λοιπόν αν σύντομα υπάρξει πάλι παρόμοια παρέμβαση συνεχίσουν οι τηλεθεατές να περνούν καλά με τους «Χαμπαίους» και τους «Τριανταφύλλου» και την επόμενη σεζόν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακαρι. Τα λεφτα που θα δωσουν για 3 κωμωδιες θα τα παρουν πισω πολλαπλασια. Δεν τους κοβει καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:15 αν συνεχίσει είναι κρίμα γτ θα γίνει βλακεία...και άσε που τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και πρέπει να τους δούμε και σε κτ άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει ο παραπάνω. Οι συγκεκριμένες σειρές (το format τους), είναι αν θυμάμαι καλά, για 2-3 χρόνια. Απο κει και πέρα, το "τραβάνε" με Ελληνικό σενάριο.

    Παρόμοια περίπτωση, η Πολυκατοικία, το ΤΑΜΑΜ, κλπ.

    Υ.Γ. : Αφού διαχρονικά γίνεται "κοιλιά", όταν παρεμβαίνει Έλληνας στο σενάριο, μήπως να το ξανασκεφτούν στα κανάλια, σχετικά με τη διαχείρηση των ξένων "format" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !