Έκλεισε στον ALPHA...

Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό ότι ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν στα σκαριά δύο νέες παραγωγές: τις “8 λέξεις” και τα “Αστέρια στην άμμο”( βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Ρένας Ρώσση Ζαΐρρη).

Δύο βασικές διαφορές που έχουν οι συγκεκριμένες παραγωγές είναι ότι την πρώτη υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και την έτερη η Ρένα Ρίγγα, καθώς επίσης ότι στην πρώτη τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ενώ στην έτερη δεν έχει καμία ανάμειξη. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θοδωρής Νικολαΐδης, με τον οποίο συνεργάζονται στο “Τατουάζ”.

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ο πιλότος της μίας εκ των δύο σειρών, της δραματικής σειράς, “Αστέρια στην άμμο”, στα στελέχη του ALPHA και από ό,τι φαίνεται τους άρεσε πολύ! Γι’ αυτό τον λόγο έκλεισαν συμφωνία με τον Κούλλη Νικολάου. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Λουκία Πιστολά, Κατερίνα Μισιχρόνη, Ρένος Ρώτας κ.ά.


tinasmess.gr

Θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ από την ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ ,που από τον Μάρτιο έγραφε για την εν λόγω συμφωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια