Ανακοινώθηκε η απόφαση - Tέλος το ΣΟΪ από τον Alpha!

17

δεν συνεχίζεται το σίριαλ τη νέα σεζόν


Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες στο κοινό τηλεοπτικές σειρές του Alpha, δεν παίρνει το πράσινο φως για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το Gossip-tv.gr, ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού σε όλους τους συντελεστές της σειράς ,ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ ,πως δεν θα συνεχιστεί του χρόνου(δείτε κι εδώ).

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, όχι επειδή η σειρά δεν σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή δεν ήθελαν να «κουράσει» το τηλεοπτικό κοινό και επειδή το κανάλι θέλει τη νέα τηλεοπτική σεζόν να ανανεώσει την prime time ζώνη του με νέες σειρές. Εξάλλου, μιλάμε για ένα σίριαλ το οποίο στάθηκε επάξια απέναντι σε κάθε είδους ριάλιτι ή σόου σημειώνοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης και πολλές φορές κέρδιζε τη «μάχη» ακόμη και απέναντι στα «θηρία» Survivor και MasterChef.  Στις επαναλήψεις δε, ήταν πάντα νούμερο ένα αφού μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ήταν απόλυτα πιστή στο ραντεβού τους.


Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. σωστή απόφαση, και ειχε κουράσει και η σκηνοθεσία ειχε γινει κακή. Το καλό ειναι οτι η Λουιζίδου θα μπορει να παιξει ανετα στο καφε της Χαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΑΡΑ Χασκα επιστρέφει στο Κολοκοτρώνιτσι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυσσαξατε. Ελπιζω να το παρουν πισω οπως εγινε με την Μουρμουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχομαι το καφε να κανει 15%. Λυσσαξατε με το καφε. Ξαναζεσταμενο φαγητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καφες της χαρας θα ναι μια χαζομαρα και θα πατωσει ξεκαθαρα ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη σειρά την αγάπησα όσο και τη μουρμούρα!
    Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να βλέπω τους Χαμπεους και τους υπόλοιπους,αλλά,όπως έχω ξσνσγραψει,δεν πιστεύω ότι θα άντεχε κι άλλη σεζόν...
    Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και καλό είναι να ολοκληρώνονται στην ώρα τους,για να παραμένουν ωραία!
    Καλή συνέχεια σε όλους τους συντελεστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους χαίρονται ο Ρώμας έχει τελειώσει το σενάριο πριν το Πάσχα κι αν ισχύει ότι λέγεται νέα πρωταγωνίστρια είναι η Ζέτα Δούκα...μακάρι όμως τώρα με αυτά τα νέα να αλλάξει το σενάριο..μόνο με τη Λουιζίδου μπορεί όντως το καφέ της χαράς να πιάσει κι να ναι αξιοπρεπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΕΙΑ!!!!

    Μια χαρά ήταν 5 σεζόν ''Το σόι'' με διπλά επεισόδια κάθε εβδομάδα...φτάνει τωρα!

    Ελεύθερη λοιπόν η Ρένια να επιστρέψει full time στο revival του ''Καφε της χαράς''! :-)

    υγ...Καλά τα σενάρια των πρώτων δεκα επεισοδίων που έχουν ήδη γραφτεί τροποποιούνται, δεν υπάρχει θέμα. Και τώρα που το σκέφτομαι και η Ζετα Δουκα θα μπορούσε να παίξει ταυτόχρονα με τη Ρένια ως μια καινούρια γυναίκα από την πρωτεύουσα που έρχεται να μείνει στο Κολοκοτρωνίτσι και καταλήγει αντίζηλος της Λουζίδου. Πολλά μπορούν να γίνουν. Έμπνευση να υπάρχει. Και ένα αξιοπρεπές budget φυσικα!

    Φύγαμε για Κολοκοτρωνίτσι παιδια μου! Ίτσι ίτσι ίτσι...Κολοκοτρωνίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικά με το νέο κύκλο ''Καφέ της χαράς'' ακόμη και μέτριο να είναι το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι πολύ πιο σημαντικό γεγονός η τηλεοπτική επιστροφή του από μία ακόμη σεζόν μιας σειράς σαν ''Το σόι''.

    Το ''Καφέ'' στην ακμή του χτυπούσε 60αρια και το έβλεπε 2.5 εκατομμύρια κόσμος . Είναι μία από τις all time classic σειρές της χρυσής εποχής της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης των 90s και 00s. Με χαρακτήρες και ατάκες ανεξίτηλους στη μνήμη. Απλά δεν συγκρίνεται με τίποτα από τη δεκαετία που διανύουμε.

    Ας χαρούμε λοιπόν που πλέον θα μπορεί να επιστρέψει με σχεδόν όλο το αρχικό του cast κι ας ελπίσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα συνδυάζει νοσταλγία αλλά και δημιουργικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειωσε;;; Επιτέλους να ξανανοίξω την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω να δω το καφε της Χαρας πισω... Θελω να γυρίσω σε εκεινα τα 15 χρονια μου... Στις ανέμελες εποχες.... Το σόι ειναι μια μέτρια σειρα που ανθισε σε περιοδο ξηρασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καφέ της χαράς θα είναι η μόνη αποτυχία του χρόνου για τον αντ1. Αποκλείεται να δεχτεί η Λουιζίδου να είναι μόνιμη σε αυτό. Δεν το έχει ανάγκη, δεν είναι στα αζήτητα για να κάνει κινήσεις απελπισίας. Μόνο για καμία αρπαχτή θα δεχτεί και θα βρει άλλη δικαιολογία τώρα για να μην είναι μόνιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεωρώ σωστή την απόφαση γτ άμα ο σεναριογράφος δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει καλύτερα να σταματήσει για να μην συνεχίσει μια σειρά και γίνει αποτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστη αποφαση να το τελειωσουν οσο ακομα τα παει καλα. Καλυτερα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και το γεγονός αυτό δεν έχει καμία σχέση με την μουρμούρα γτ στην μουρμούρα ήθελαν να το σταματήσουν λόγω τηλεθέασης και όχι επδ ο Σεναριογράφος νιώθει ότι δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει πράγμα που συμβαίνει στο σόι οπότε δύσκολο να συνεχίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για εμένα ορθώς πάρθηκε η απόφαση αυτή. Το σόι μπορεί να αγαπήθηκε όπως και η Μουρμούρα αλλά αυτή τη στιγμή μαζί με το Έλα στη θέση μου και το Τατουάζ είναι οι μοναδικές σειρές του καναλιού. Πρέπει να κάνει μετά από χρόνια μια ανανέωση στο πρόγραμμα του. Πιστεύω πως αν συνεχιζόταν θα έχανε το ενδιαφέρον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομιζω πως εκτος απο κάποιες σκήνες ειχε χάσει τη δυναμικη του.Επρεπε να σταματησει,οπως πρεπει να σταματησουν και κάποια άλλα προγραμματα που τα τραβανε απο τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !