Έκλεισε! Αυτή είναι η νέα καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο λόγος για την καινούργια καθημερινή κωμική σειρά που ετοιμάζει ο σταθμός για την επόμενη σεζόν και ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «When Iwas Rich» που μεταφράζεται ως «Όταν ήμουν πλούσιος» αλλά στον ΑΝΤ1 του έχουν δώσει τον προσωρινό τίτλο «Το Λαχείο». Και δεν είναι τυχαία επιλογή αφού όπως ανέφερα σε όποια χώρα έχει πάρει τα δικαιώματά της έχει κερδίσει στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο σταθμό του Αμαρουσίου το ετοιμάζουν με πολλή προσοχή θεωρώντας ότι θα είναι ένα από τα βασικά καινούργια προγράμματά τους. Η επιλογή που έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες στο σταθμό του Αμαρουσίου να επενδύσουν σε σειρές και να αφήσουν εκτός ριάλιτι… επιβίωσης τους έκανε όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να καταφέρουν να επιστρέψουν πάρα πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Για αυτό και «χτίζουν» προσεχτικά το «Λαχείο» τους και σίγουρα ένα από τα… εχέγγυα που θα διαθέτει η καινούργια καθημερινή σειρά τους είναι ότι θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξανδρου Πανταζούδη που έχει πολλές πετυχημένες δουλειές στο βιογραφικό του, ενώ τη φετινή σεζόν σκηνοθετεί με τους Σπύρο Μιχαλόπουλο και Αντώνη Σωτηρόπουλο την «Επιστροφή». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συγγραφική ομάδα έχει προχωρήσει στη διασκευή του σεναρίου και στο οποίο τρεις άγνωστοι μεταξύ τους κερδίζουν τον πρώτο λαχνό που τους δίνει πολλά… πάρα πολλά… μα πάρα πολλά χρήματα!

 Οι τρεις κερδισμένοι είναι μία λαϊκή οικογένεια, μία ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και μία νεαρή κοπέλα που ζει με τη μητριά της με την ιστορία της να θυμίζει πολύ τη… Σταχτοπούτα.

Ακόμα δεν έχει κλείσει κάποιος ηθοποιός αλλά έχουν γίνει αρκετές επαφές, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι τη σειρά «When I was Rich» διεκδικούσε κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός αλλά τελικά ο ΑΝΤ1 απέκτησε το «Λαχείο» με σκοπό να το βγάλει την καινούργια σεζόν για να διασκεδάζει καθημερινά τους τηλεθεατές…

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φτάνει πια με το ιδιο σενάριο ο φτωχός που γίνεται πλούσιος ή ¨ο πλούσιος που γίνεται φτωχός. Μία από τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !