STAR: Όλο το ρεπορτάζ για τη νέα σεζόν! Φέρνουν και άλλο πρότζεκτ...

6

Ενισχυμένο µε επί πλέον προγράµµατα σχεδιάζει να βγει το Star την προσεχή σεζόν, για να διατηρήσει το καλό momentum της φετινής ανοδικής του πορείας. ∆υνατό χαρτί, το οποίο θα δοθεί
σε... plus size δόση, είναι το «Greece’s next top model», ενώ αναµένεται ένα ακόµη νέο πρόγραµµα. Οι ιθύνοντες του Star σχεδιάζουν να αυξήσουν τα επεισόδια του ριάλιτι µοντέλων, ώστε πλέον να καλύπτει συνολικά τρεις ηµέρες την εβδοµάδα, αντί δύο κατά την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, εξετάζονται όλα τα δεδοµένα για το δεύτερο πρόγραµµα που θα εµπλουτίσει την prime time. Ήδη αποκλείστηκε το ενδεχόµενο να επιστρέψει το «MasterChef junior» µε νέο κύκλο, καθώς το περσινό δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τα µονοψήφια νούµερα, αποδεικνύοντας πόσο σηµαντικό ρόλο παίζει η οµάδα των κριτών. Στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα να δοκιµάσουν τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη junior εκδοχή του ριάλιτι, αλλά απορρίφθηκε εν τη γενέσει της καθώς δεν επιθυµούν να «κάψουν» τη dream team των σεφ, που θα αξιοποιηθούν εκ νέου στο δεύτερο µισό της σεζόν µε νέο κύκλο του «MasterChef».

Σε ό,τι αφορά το πρόγραµµα του Οκτωβρίου, στο Star βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την εξασφάλιση νέου φορµάτ ψυχαγωγικού προγράµµατος. Στόχος είναι να ενισχύσουν την prime time τις ηµέρες που δεν θα έχει «GNTM» και να δώσουν ώθηση στα Σαββατοκύριακα.

AΠΟ Real News - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορείτε να ψάξετε και να αποκαλύψετε σας παρακαλώ ποιο πρότζεκτ θέλει ή εχει αγοράσει το Star για την νέα σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια εκμπομπη 6-9 να πείτε στο σταρ ...είπαμε οικονομια αλλά όλο το πρόγραμμα σκιζει ας βάλουν μια εκμπομπη Σ αυτή τη ζώνη επιτέλους να βοηθηθούν και οι κούκου λιγάκι αν και τα πάνε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω μαζι σου Ανωνυμε το Σταρ πρεπει να βαλει το πρωι 6-9 ενα infotainment με ενα νεο δροσερο νεανικο δυδιμο και θα σκισει και του χρονου. Επισης το σουκου πρεπει να δει λιγο γιατι το ριχνει σε συνολο εβδομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ψυχαγωγική και λίγο ενημερωτική εκπομπή 6-9 που να τα έχει όλα αρκεί να μην είναι βαριά θα ήταν υπέροχη ιδέα.
    Θα προτιμούσα να έχει καθαρή ενημέρωση για μισή ωρίτσα από οικονομία,εργασία,συντάξεις,υγεία,αθλητικά κλπ (αυτά που μας ενδιαφέρουν) με δημοσιογράφους στο πάνελ έστω για μισή ωρίτσα και όχι αυτό που γίνεται στα υπόλοιπα κανάλια αν σκότωσαν,αν έκλεψαν,αν έπεσε ξύλο.που είναι βαριές εκπομπές και έχουν και πολιτικάντηδες μέσα και λένε το μακρύ και το κοντό τους.
    Τέλος αν κάνει κάτι το πρωί στο Σ/κ θα χαλάσει την παιδική ζώνη που έχει μέχρι το μεσημέρι.Από εκεί και πέρα μπορεί άνετα να το κάνει και να βάλει εκπομπή αν θέλει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 6:56. Αλλά δεν θα βάλει infotainment. Η Σταματίνα θα βγάλει αφρούς. Αν βάλουν κάτι θα είναι hardcore ενημερωτικό-πολιτικό. Όπως και δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να βάλουν στον Alpha κανονικό πρωινάδικο 10 με 1 λόγω κούκου. Και του χρόνου θα συνεχίσουν το ίδιο και το βράδυ, Alpha=σειρές, Star=realities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !