Έξαλλη η Kim Kardashian με την εκπομπή του Κοκλώνη και την Caitlyn Jenner

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Η άφιξη στην Ελλάδα της Caitlyn Jenner, που πρωτογνωρίσαμε ως Bruce Jenner, πατριό της Kim Kardashian στο διάσημο σόου Keeping Up With The Kardashians, μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε όχι μόνο σε ελληνικά, αλλά και διεθνή ΜΜΕ.

To 2015 το κοινό σε ολόκληρο τον πλανήτη που παρακολουθούσε φανατικά το reality των Kardashians σοκαρίστηκε με την αποκάλυψη πως ο πατέρας των πιο επιδραστικών αδελφών του κόσμου, ο πρώην Ολυμπιονίκης BruceJenner, αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν ως Caitlyn, τη γυναικεία του υπόσταση που επί 65 χρόνια καταπίεζε.

Το πρώτο εξώφυλλο της CaitlynJenner με σέξι στενό κόκκινο φόρεμα στο έγκριτο περιοδικό Vanity Fair έγινε Νο1 θέμα συζήτησης παγκοσμίως, ενώ ο πρόεδρος Obama τουίταρε πως «χρειάζεται θάρρος για να μοιραστείς την ιστορία σου», επικροτώντας την κίνηση της Jenner να μιλήσει δημόσια για τη δυσφορία φύλου -βάζοντας τέλος στα κίτρινα δημοσιεύματα που επί καιρό ισχυρίζονταν πως ντύνεται κρυφά γυναίκα.

Η 69χρονη σήμερα Jennerήρθε στην Ελλάδα μαζί με την 23χρονη trans σύντροφό της Sophia Hutchins για να εμφανιστεί στο βραδινό σόου It’s Show Time που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης στο OPEN, στον οποίο και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη από καρδιάς μιλώντας για την περίπλοκη ζωή που είχε μέχρι τα 65 χρόνια της, όταν αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να μοιραστεί την ιστορία της, ανακοινώνοντας πως αποφάσισε να ζει ως γυναίκα.

Μιλώντας στον Κοκλώνη η Jenner αναφέρθηκε συγκινημένη στη σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ζούσε όταν αποφάσισε να ξανασυστηθεί στον κόσμο ως Caitlyn, και πήρε θέση για το πως θα αντιδρούσε η ίδια αν η κόρη της Kendall Jenner της ανακοίνωνε πως θα ήθελε να ζήσει τη ζωή της ως άντρας.

Η Caitlyn Jenner μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνική εκπομπή αποκαλύπτοντας περιστατικά από τη ζωή της που θα συζητηθούν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς στο επεισόδιο του It’s ShowTime που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN.

Πέρα από τη συγκινητική και πολύ ανθρώπινη συνέντευξη, στην εμφάνιση της Jenner υπάρχει και ένα ζουμερό παρασκήνιο. Ο Νίκος Κοκλώνης μέσα σε μια σειρά από εκπλήξεις που επιφύλασσε στην καλεσμένη του, είχε ετοιμάσει και ένα χιουμοριστικό και αναπάντεχο gag στο πλατό. Κάποια στιγμή εμφανίζονται στη σκηνή του It’s Show κάποιες σωσίες της Kim Kardashian με την Caitlyn να καλείται να επιλέξει ποια είναι εκείνη που μοιάζει περισσότερο στη διάσημη θετή κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Caitlyn Jenner έχει ζητήσει να της αποσταλούν τα αποσπάσματα του It’s Show Time με τη συνέντευξή της καθώς σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει στα social media της, ενώ η Kim Kardashian έχει μάθει για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και είναι εκτός εαυτού όχι μόνο που η Cailtyn το επέτρεψε, αλλά και με τη σωσία που επέλεξε!

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πως μπορεί και τους φέρνει όλους αυτούς; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Έχει γίνει η εκπομπή viral παγκόσμια και στη χώρα της δεν τη βλέπει άνθρωπος. Αυτό πρέπει να είναι για ρεκόρ γκίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ δεν μπορώ....
    Η Εκπομπή έχει στρώσει και ο κόσμος τον ρίχνει άκυρο.
    Τόσος και τόσος ντόρος γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με την εκπομπή που φέρνει μεγάλα ονόματα και πηγαίνει χάλια στα νούμερα.
    Αν δεν έφευγε από Αντ1 και την έκανε εκεί,ίσως θα έπαιρνε 3 φορές νούμερα επάνω μιας που δεν έχει τίποτα το κανάλι το Σ/Κ.
    Στο μυαλό του κόσμου δεν μπορούμε να είμαστε.
    Το γιατί δεν τον τιμάει εκείνος ξέρει.
    Στο Όπεν η Κατ Καιν-Φαίη-Σίσσυ-Νίκος πάνε καλά και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα από το κακό στο χειρότερο πάνε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τι έχουν όλοι κοινό Κατ Καιν-Φαίη-Σίσσυ-Νίκος 1:31; Παίζουν πρωί και μεσημέρι. Το οπεν έχει πρόβλημα από το απόγευμα και μετά. Βασικά ότι και να βάλουν τέτοια νούμερα θα κάνουν, σε κάνα 2-3 χρόνια ίσως αρχίσουν να ανεβαίνουν στις ζώνες μεγάλης τηλεθέασης. Πέρα από το Σάββατο θυμάμαι τη προηγούμενη Κυριακή το σταρ είχε τον Θόδωρο και το Δίκανο με Φωτόπουλο. Το οπεν είχε τον ψεύτη με Βουτσά και Παπαγιανόπουλο. Ο ψεύτης είναι πιο εμπορική ταινία από τον Θόδωρο. Και το σταρ έκανε με λιγότερο εμπορική ελληνική ταινία τριπλάσια νούμερα. ούτε κι αυτό εξηγείται με τη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:27 π.μ. μα αυτό εννοώ ότι έχει πρόβλημα από εκεί και μετά,ότι και να βάλουν χάλια πηγαίνει.
    ένα παρόμιο είχα ξαναγράψει με ποιο απλά λόγια πριν ημέρες.
    Οι ελλ.ταινίες που λες οι οποίες πάνε άριστα εδώ και χρόνια.
    Δεν διαφωνώ μαζί σου.
    Φαντάσου αν δεν έπαιζαν τα κανάλια επαναλήψεις και παλιές ελλ. και ξένες ταινίες τι θα γινόταν?
    Ο κόσμος απλά θα γυρνούσε από κανάλι σε κανάλι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι τώρα και θα κολλούσε σε ένα και όχι σε δύο τρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !