Δείτε τα KAΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

16
%252C.%252C.%252C.%252C.%252Ctile3-3-682x384

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 16/4/2019:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 31,5

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   17,2

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 17,0
SURVIVOR 14,0

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 10,2


ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 16,4
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 16,7


ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 20,8

VINΥΛΙΟ 14,3
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 8,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 14,7

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (OPEN) 7,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6,8

CRIMINAL MINDS 12,6

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ρε παιδια εχθες δεν ηταν ενας που ελεγε να μη χαιρομαστε για τα 20αρια του σοι γιατι θα πεσει μετα κατω απο 18?..τι στο διαολο μαντης ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λολ η ταινία του Αντ1 πιο πάνω από βινύλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ποσοστά τις Τριτες σε άλφα αντ1 ειναι λίγο πιο χαμηλά γτ υπρχει ενα ποσοστό που βλέπει Λαζοπουλο ατο οπεν το οποίο οπεν τις άλλες μέρες κανει 3-4% κ τις Τριτες 10αρια . Όποτε απολυτος λογικό το βρίσκω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Μπάλα/μπάσκετ ότι αθλητικό υπάρχει δυνατό εκείνη την ώρα επηρεάζουν τον πίνακα όπως και τα περιφερειακά κανάλια δυστυχώς.
    Όταν δεν έχει μπάλα στα ίδια πάνω κάτω είναι όλα.

    Είχαμε δεν είχαμε επάνω στο Ζάπινγκ πέσαμε δευτερόλεπτα πριν βγει ο Σταρόβας και η Κατ Καιν μετά και κοντέψαμε να πνιγούμε από τα γέλια στον Λαζόπουλο έστω και για 10-15 λεπτά....
    Θεός Σταρόβας! η Κατ Καιν ξενέρα!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σόι και η Επιστροφή μόνο 17 τςτςτςτςτς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Titivistan ναι αυτό που λες για Λαζόπουλο ισχύει, Άλλο πρόγραμμα όμως μου έκανε εντύπωση και δεν το είχα ξαναδει. Πειρατές του Αιγαίου, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Μακάρι να μην απογοητευτούν από το 7 γιατί ο κόσμος βλέπει Μελέτες και να το συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Master chef έχει σταθεροποιηθεί πάνω από τριάντα και παίρνει όλο το χρήμα. Ωστόσο θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε για τα αθλητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαζόπουλος μια χαρά τα πάει αν σκεφτείς οτι είναι ένα προϊόν δεκαετίας και πάνω με μια παύση 3-4 ετων, είναι σε έναν νέο σταθμό με χαμηλή τηλεθέαση σε υψηλής ανταγωνιστικότητας ζώνη και έχει δεχτεί τεράστιο πόλεμο. Γιατί κάποιοι περίμεναν να κάποιοι το πολύ 5. Παρεμπιπτόντως χθες με τον Σταρόβα ήταν απολαυστικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η επιστροφή πέρασε σόι τι λες ρε παιδι μου και φριτεζα-τατουαζ σε μαχη..ας τελειώσει αυτό το σόι φέτος όπως θα τελειώσει κι το τατουάζ.κουρασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τσαντίρι κάποτε 50νταρια. Τωρα 10 με το ζόρι. Οπου κι αν εισαι η κοινωνία θα σε βρει. Αν η κοινωνία σε σιχαίνεται οπως ισχύει με το προπαγανδιστη της συμμορίας Τσίπρα τότε τελείωσες. Σέρνεται μέχρι να κλείσει η σεζόν. Έχει πεθάνει σαν καλλιτέχνης και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λυσσαξες με το σοϊ αντεννακια. Ρε ότι και να βαλλετε απέναντι παλι θα τρωτε σκονη. Σε εσας σειρες με μια σεζον και 15% και τις συνεχιζετε και θελεις το σοϊ με παραπανω να κοπει; Το φοβασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Λαζόπουλος με το ''Τσαντίρι'' μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό πρόγραμμα της prime time του Open που μένει σε διψήφια ποσοστά - έστω και οριακά.

    Ολα τα άλλα προγράμματα που έχουν δοκιμάσει απο 20.00 και κάτω απο την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα έμειναν σε μονοψήφια, αλλά σε λίγο πιο υψηλά μονοψήφια και άλλα σε πολύ χαμηλά μονοψήφια.

    Αν ο Λαζόπουλος είχε συνεχίσει απο τον Alpha τα 20αρια και πάνω τα είχε σίγουρα. Και είναι και μια εκπομπή που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2004, 15 χρόνια πριν με όλη τη φθορά που κουβαλάει και την κριτική που έχει γίνει στον παρουσιαστή της από όσους διαφωνούν ιδεολογικά μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι βλακειες λέτε δεν παιρνει κανενα ποσοστο ο Λαζοπουλος απο Σοι και Επιστροφη.Και οι δυο σειρές καθημερινα εκει κυμαινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι δεν παίρνει; Χθες μη πάμε μακρυά το σοι έκανε 21 και η επιστροφή 18. Σήμερα τα δυο μαζί είναι 5 μονάδες κάτω. Κάπου πήγε το 5 και μάλλον στο Λαζόπουλο που από 5 που κάνει συνήθως το κανάλι έκανε 10. Τον αντ1 δεν τον επηρεάζει και τόσο ο Λαζόπουλος, τον άλφα όμως τον επηρεάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !