Δείτε τα KAΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

20
%252C.%252C.%252C.%252C.%252Ctile3-3-682x384

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 8/4/2019:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 32,0

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   17,3

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 21,0
SURVIVOR 15,0


ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 17,8
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,8

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 22,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 10,4

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 5,6 

CRIMINAL MINDS 7 
CRIMINAL MINDS 6,3

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η φριτεζα αφάνισε κυριολεκτικά το τατουάζ στη κοινή ώρα μετάδοσης τους.. μπράβο φριτεζα .ευτυχώς που το τατουάζ τελειώνει φετος..ακόμα κι με διπλό επεισόδιο κι όταν ο σκληρός ανταγωνισμός τελειώνει στις 11 το τατουάζ δεν μπορεί να ξεπεράσει καν το 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φριτέζα είναι για πολύ παραπάνω απ' αυτά τα νούμερα. Λάθος ώρα μπήκε (έπρεπε 9) και πάλι καλά τα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χθεσινό επεισόδιο της Φριτέζας ήταν ον λίγο χαζό με τον Λάκη Ποσειδώνα και κατάφερε να πάει πολύ καλά.
    Ο Χριστόφορος είναι ο κρυφός κριτής...Και δήθεν για να δει την πρώην και την κόρη του πήγε στο φτασμαίνο.....Χαμπάρι δεν θα τον πάρουν σήμερα????

    Μάστερ βασιλιάς και Αρβύλα Πρίγκηπας!!!
    Το Σόι παρόλο που δεν ήταν τόσο καλό πήγε καλά όχι τόσο όσο την Μουρμούρα που πάει πάνω από 22...
    Το Σόι Αν είχε περισσότερα ευτράπελα,ατάκες,περισσότερους γκεστ,πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι να κυνηγιούντε ,να μαλώνουν να κάνουν θα πήγαινε πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ κι εγώ οτι η φριτέζα είναι πολύ καλή σειρά και της αξίζουν ακόμα καλύτερα νούμερα και οτι στις 9 μάλλον θα πήγαινε καλύτερα. Ελπίζω να συνεχιστεί και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ξεχάσουμε κ τα μαθηματικά που ξέρουμε έδω μέσα .. 21% το σόι στην 6η του σεζόν και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν πει καλα ... οκ έπεσε για κανα 2 βδομαδες αλλα ξέρετε πολλές σειρές που αντέχουν με τέτοια ποσοστά τόσα χρόνια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Το Σόι Αν είχε περισσότερα ευτράπελα,ατάκες,περισσότερους γκεστ,πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι να κυνηγιούντε ,να μαλώνουν να κάνουν θα πήγαινε πολύ καλύτερα."
    χαχαχαχαχαχαχα Καλέ ποια είναι αυτή η θεότητα;;;; που ειναι τα τμήματα μυθοπλασίας των καναλιών να προσλάβουν αυτή την ταλεντάρα με τις καταπλητικές ιδέες. Τι ζουμε ρε φιλε εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτον το σοι ειναι στη 5η σεζον, μαλλον η σειρα κουρασε τοσο κουραστηκατε κι εσεις με αυτην και σας φαινεται οτι ειναι παραπανω οι χρονιες δε ξερω...δευτερον ναι ξερω μια ακομα σειρα ειναι στην ΕΚΤΗ σεζον φετος δεν εχει κουρασει καθολου και κανει 25αρια σε συνολο και δυναμικο κοινο και αυτη η σειρα λεγεται ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά το σόι και η μουρμούρα θα συνεχιστούν και του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σακη και το ΣΟΙ συνεχιζει κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η τρελιάρα Σπυριδούλα του Μάστερ Με τόσα που λέει για γάμο,μόλις βγει από το παιχνίδι δεν βλέπω να παντρεύεται....


    3:03 μ.μ. χαχαχαχα
    Ε να πάω τότε!!!!
    Ότι θέλει αλλαγές θέλει γιατί κούρασε ελαφρώς.
    Αν πάω σαν ηθοποιός στο σόι θα είμαι όπως στην πραγματική ζωή που κάνω χαβαλέ,θα λέω αστεία και τους πειράζω όλους....Αμ πως! όπως λέει κι ο Χατζηχρήστος...
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. @4:04 μ.μ.

    Οφου Παναία μου. Τρέχει η κωμωδία στη φλέβα της. Δωστε της την ευκαιρία εκει στον Αλφα να ξεκουμπιστεί το ΣΟΙ μια ώρα αρχύτερα.
    Η ufo ειναι σίγουρα αυτή. Είναι αναγνωρίσιμη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το σοι 4 χρονια σειρα και κανει τελεια νουμερα να τα λεμε κι αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρατράβηξε το θέμα με το Σόι. Μια σειρά της πλάκας είναι, δεν είναι το Game of Thrones. Αν φέρνει τα λεφτά της ο Alpha θα την κρατήσει. Αν όχι, κόβεται. Ας αγχωθούν οι συντελεστές. Οι υπόλοιποι την προσωπική μας άποψη λέμε. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά πάντως. Ούτε τα νούμερα πάνε τόσο καλά φέτος, ούτε η σειρά είναι στο ίδιο επίπεδο με προηγούμενους κύκλους της. Αλλού γράφεται ότι συνεχίζει, αλλού ότι κόβεται. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Θα ξέρουμε μέσα Μαίου. Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν είναι και λίγο λογικό το σοι να κούρασε (για μένα καθόλου) όταν παίζει 9φορες την εβδομάδα 2 τα καινούργια 5 καθημερινές επανάληψη και 2 τα σου κου κάποια στιγμή φτάνει με τοσο Σόι + της ατελείωτες επαναλήψεις τα καλοκαίρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 25 η χιλιοστή επανάληψη Κων/νου και Ελένης 17,8 επεισόδιο νέας κωμικής σειράς. Ας κοιτάξουν λίγο να κάνουν καμιά έξυπνη σειρά με έξυπνο χιουμορ και πρωτότυπο σενάριο και θα δουν και νούμερα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έσκισε το σόι. Η Επιστροφή έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. περαστικε μου το 25 τοις εκατο το μεσημερι σημαινει μονο 400.000 τηλεθεατες...ενω το βραδυ ενα 17αρι οπως δανειστηκες εσυ για τη φριτεζα σημαινει περιπου 900.000 τηλεθεατες...προφανως ο κοσμος προτιμα τα καινουργια..απλα το μεσημερι το κωνσταντινου κι ελενης εχει εναν αντιπαλο που τον λενε ελενη μενεγακη ενω το βραδυ ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλυτερος..μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι..δεν υποβιβαζω βεβαια την επιτυχια του κωνσταντινου και ελενης δεν ξερω αλλη σειρα που να παιζεται 21 χρονια να βλεπει τετοιες τηλεθεασεις αλλα αυτο δε σημαινει οτι οι νεες σειρες τωρα ειναι για πεταμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Προφανώς το μυαλό του περαστικού περαστικό είναι από το κεφάλι του για να συγκρίνει τόσο ανόμοια πράματα και σε τόσο διαφορετικές συνθήκες. Το "βραβείο" όμως το παίρνει πιστεύοντας ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι σειρά με έξυπνο χιούμορ και πρωτοτυπία και συμβουλεύει τα κανάλια να το μιμηθούν με έναν τρόπο. Περαστικά περαστικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !