Εκτός «Familiar» ο Ζησάκης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Με εννέα παίκτες θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή το Your Face Sounds Familiar!

Το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ευθύμης Ζησάκης δεν του επέτρεψε να ανέβει στη σκηνή του show και να ενσαρκώσει τον ρόλο που του ανατέθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Μάλιστα, ο Ευθύμης Ζησάκης θα υποδυόταν τον Βαγγέλη Σειληνό, έναν ρόλο που θα έκανε και στην παράσταση  «Μαριχουάνα Στοπ» σε μία πολυσυζητημένη συνεργασία που χάλασε και δεν είδαμε ποτέ.

Ως γνωστόν το γύρισμα κάθε show του Your Face Sounds Familiar γυρίζεται τις Τετάρτες, ως εκ τούτου ο Ευθύμης Ζησάκης δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό με τη Μιμή Ντενίση να επιβεβαιώνει την απουσία του και να του εύχεται καλή ανάρρωση, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο γύρισμα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα μπορέσει ο άνθρωπος να γυρίσει δεδομένου ότι τελειώνει το σόου σε δύο επεισόδια? Θα του το επιτρέψει η υγεία του ? Σιδερένιος και περαστικά να ναι όλα προέχει η υγεία. Άλλο κουλο αυτό. έρχεται ο τελικός και δεν έχουμε δει καμία ανακοίνωση . Ένα πρόγραμμα έχει ο Αντ1 και τελειώνει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εκπομπή της Σκορδά το είπαν Μανώλη. Εκτός αν η Φαίη δεν ξέρει τι λέει. Διόλου απίθανο. Περίεργο πάντως να τελειώνει Κυριακή του Πάσχα και να μην έχει κανει μια νύξη η Μαρία . Συν ότι είναι το πιο πετυχημένο πρόγραμμα του σταθμού κρίμα να μείνει χωρίς πρόγραμμα μέχρι το καλοκαίρι ο Αντ1 και μάλιστα σε μια μέρα τη μοναδική δηλαδή που είναι πρώτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω να πέρασαν κιόλας 15 εβδομάδες! Μήπως ανέφερε κάτι άλλο η Σκορδά και παρανόησες; Μήπως εννοούσε 2 επεισόδια πριν το Πάσχα; Γιατί σαφώς δεν περιμένουμε νέο επεισόδιο την Κυριακή του Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή του Πάσχα είναι ο τελικός. Δεν το είπε μόνο η Σκορδά το είπε και σε ένα βίντεο που ήταν ο Σταρόβας η δημοσιογράφος και έκανε δηλώσεις και η τσαχρα που ήταν καλεσμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειωνει σε 2 επεισοδια, τα περισσοτερα που εχει κανει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !