Ο πιλότος του νέου σίριαλ και ο '''αναγκαστικός'' θάνατος του ρόλου στο ΤΑΤΟΥΑΖ

0

Μετά από το «κλειστό» γύρισμα που έγι­νε σε στούντιο στην Κύπρο για τον «πιλότο» της νέας δραματικής σει­ράς που ετοιμάζουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα
Δημητρίου, σειρά είχε την εβδομάδα που μας πέρασε η Κέρκυρα. Τα γυρίσματα του σίριαλ, που θα βασίζε­ται στο τρίπτυχο:μυστήριο - δράση - ίντρι­γκα, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στη Ρώμη. Τόσο στο νησί των Φαιάκων όσο και προσεχώς στην Αιώνια Πόλη οι σκηνές είναι ως επί το πλείστον εξωτερικές. Ο Αντρέας Γεωργίου θα είναι στο βασικό πρωταγω­νιστικό καστ του καινούργιου σίριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μαζί με δημοφι­λείς συναδέλφους του, όπως η Πέμη Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας παραγωγής, ο «πιλότος» τηλεταινία πρέ­πει να είναι έτοιμος μέσα στο πρώτο δεκα­ήμερο του Μαΐου, ώστε αμέσως μετά να δειγματιστεί στους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ως εκ τούτου, κρίθη­κε αναγκαίο να ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Νικόλα» στο «Τατουάζ» λόγω του φόρτου εργασίας του Ανδρέα Γεωργίου.

Το φινάλε λοιπόν του αδιάφθορου αστυνομικού θα γραφτεί με αίμα. Ο Νι­κόλας φθάνει κοντά στην εξάρθρωση των εγκεφάλων του κυκλώματος λαθρεμπορίου όπλων, όμως ,δεν θα προλάβει να το απο­καλύψει. Έπειτα από δύο προειδοποιήσεις (μεταξύ των οποίων και μία απαγωγή) θα δοθεί εντολή θανάτου του ήρωα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν ενός συγκλονιστικού επει­σοδίου, ο Νικόλας δολοφονείται και μάλι­στα μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του, Αθηνάς.

Η κοπέλα παρά το γεγονός ότι σοκάρεται, είναι και αυτή έμπειρη αστυνομικός. Έτσι αμέσως ειδοποιεί ασθενοφόρο και ο Νικόλας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατά­σταση στο νοσοκομείο. Εκεί θα ξεψυχήσει βυθίζοντας την αγαπημένη του στο πένθος. 

Την ίδια στιγμή ειδοποιείται και η μητέρα του (Βάσια Παναγοπούλου) που σοκάρεται με την είδηση της δολοφονίας του.Εσπευ­σμένα ταξιδεύει από την Ιταλία στην Ελλά­δα προκειμένου να συνοδεύσει τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Το αιματηρό φινάλε του ρόλου του «Νικόλα» αναμένε­ται να προβληθεί περί τα μέσα Μαΐου. Θα είναι το πρώτο από τα φινάλε των ιστοριών που θα οδηγήσουν σταδιακά το «Τατουάζ» στην ολοκλήρωσή του έπειτα από δύο επι­τυχημένες σεζόν προβολής του στον Alpha. Κάποιοι ήρωες στο τέλος θα ευτυχίσουν και άλλοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους.

ΑΠΟ TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !