Αγγελική Δαλιάνη: ''Τέλη Μαΐου τελειώνουμε τα γυρίσματα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ''


Η Αγγελική Δαλιάνη επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μέσα από το σίριαλ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Η ηθοποιός μιλά στο ''Τηλέραμα'' για τα γυρίσματα, την κυριαρχία των ριάλιτι, αλλά και για το άγχος των ηθοποιών...

Τα ριάλιπ «απειλούν» τη μυθοπλασία;  
«Ρόδα είναι και γυρίζει. Άλλοτε επικρατούσαν τα ριάλιτι, ενώ τώρα το κοινό μοιράζεται ανάμεσα σε αυτά και στη μυθοπλασία. Αυτή την εποχή ξεκάθαρα επιλέγει περισσότερο νομίζω τη μυθοπλασία. Στο κάτω κάτω, στην τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλα. Αν κάτι δεν αρέσει, πολύ απλά φαίνεται». 

Πώς είναι η καθημερινότητά σου ως ηθοποιού, συζύγου και μητέρας;  
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να λείπεις από τα παιδιά σου σχεδόν 12 ώρες την ημέρα, να επιστρέφεις σπίτι έπειτα από 10ωρα γυρίσματα, και να χρειάζεται να κάνεις τόσο πολλά ώστε να αναπληρώσεις την απουσία σου. Όμως, δεν θέλω να είμαι αχάριστη... Αφενός έχω βοήθεια από τους δικούς μου, αφετέρου δεν είμαι η μόνη. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σήμερα εργαζόμενες και δεν δουλεύουν λιγότερο από μένα. Έχουν αγριέψει πια τα πράγματα σε όλες τις δουλειές και όλοι πάνω κάτω ''βράζουμε στο ίδιο κάζανι''. Υπάρχει ένα διαρκές τρέξιμο ως τις 12-1 το βράδυ που πάμε για ύπνο. Όλα αυτά περίπου ως τα τέλη Μαΐου, που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και θα μπούμε σε άλλους ρυθμούς, γιατί η δουλειά του ηθοποιού είναι κάπως... περιστασιακή». 

Αυτό το «περιστασιακό» σε αγχώνει; 
«Αυτή είναι η φύση της δουλειάς και έτσι μαθαίνουμε από τη σχολή: πως πρόκειται για εργασία... σεζόν! Έχει το άγχος του "τι κάνω μετά;", από την άλλη όμως αυτό είναι ανανεωτικό και αναζωογονητικό, γιατί αλλάζεις διαρκώς παραστάσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια