Ανατροπή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Εκτός κριτικής επιτροπής Καπουτζίδης - Μπακοδήμου


Υπήρχε μια αρχική σκέψη το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να μην ξεκινήσει από Σεπτέμβρη αλλά να πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, θα προβληθεί τελικά όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν θα το δούμε όμως στις οθόνες μας όπως το έχουμε συνηθίσει αφού θα γίνουν πολλές αλλαγές, με πρώτη μάλιστα μια μεγάλη αλλαγή στην κριτική επιτροπή.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθούν εκτός.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δεν θα βρίσκεται γιατί θα έχει το The Voice, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί και πρόταση για σίριαλ στον ΣΚΑΙ.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη θα απορροφηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θελω να μην βγει καθόλου το Ελλάδα έχεις ταλέντο,τον Καπουτζιδη παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιου Boom & την Μπακοδήμου παρουσιάστρια του My style rocks,το οποίο να συνεχίσει όλη την σεζόν όπως γινόταν στην Τουρκία όπου σε μια σεζόν έβγαιναν 2 κύκλους.Μαλιστα μπορούν να κάνουν στο β' μισό και ένα All star με τις καλύτερες παίκτριες των τριών κύκλων!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α έτσι πρέπει να κάνουν όλοι τους.
Τι μου βάζουν στην παρουσίαση και στην κριτική τα ίδια πρόσωπα?
Και τον Σάκη έξω γιατί να είναι μέσα?
Τόσοι υπάρχουν εκεί έξω που γνωρίζουν και 5-6 πράγματα για να μπουν.
Ας πάρουν εμένα και τον ξαδερφό μου που είμασταν σε σύλλογο (είμαστε ακόμη από άλλη σκοπιά) και μαθαίναμε καποέιρες κλπ που κάναμε και εκδηλώσεις χίλιες φορές καλύτερα θα κρίνουμε...Αμ πως αλλιώς!!!!!

Το ταλέντο τουλάχιστον δεν είναι λάσπες με αγωνίσματα απλά έχουν κάνει πατάτα στο τελευταίο και έφεραν ομάδες και κάποιους άλλους που είναι σε σχολές για να κάνουν παραστάσεις.
Αυτό δεν ήταν ταλέντο αυτό ήταν μία εκδήλωση η μία παράσταση που γίνετε σε μία πλατεία η σε κηποθέατρα η σε φεστιβάλ το καλοκαίρι...

Ας συνεχιστεί απλά να μην πειραχτεί καθόλου και να είναι σαν τον παλιό καλό καιρό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως θα έλεγε και η Μαίρη Λω...βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαιιιιιιι...! :P

Χιλιοπαιγμένα, κουρασμένα concept που πλέουν οι παραγωγοί των καναλιών δεν βρίσκουν καν υποψήφια ταλέντα για να τα στελεχώσουν! ΠΟΣΑ ταλέντα πια να βρεις και πως να τα πείσεις να εκτεθούν όταν έχουν δει ότι εδώ και μια δεκαετία δεν κάνουν τίποτα ούτε καν οι νικητές αυτών των show και οι μόνο που αυτοπροβάλλονται είναι κριτές και παρουσιαστές.

Και δεν ξέρω αν σας το'πα...Βαριέμαι! :p