Απόφαση-έκπληξη! Έκοψε η ΕΡΤ την ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Παραιτήθηκε ο παρουσιαστής


Σε μια απόφαση- έκπληξη προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ ! Η ''Πρώτη Είδηση'' ,η εκπομπή που καθημερινά έβγαζε ασπροπρόσωπη την ΕΡΤ ,αποτελεί πια παρελθόν, καθώς οι ιθύνοντες την έκοψαν γιατί προχωρούν σε ανανέωση ολική.

Σήμερα, λοιπόν, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κλήθηκε να αποχαιρετήσει το κοινό του και φυσικά να στείλει το μήνυμά του.Τόνισε μέσα σε άλλα, αφήνοντας σαφείς αιχμές, πως η ΕΡΤ αποφάσισε να αλλάξει την πρωινή ζώνη ,κι έτσι εμείς ρίχνουμε αυλαία.Ήμασταν,όπως είπε, μια εκπομπή με πολύ καλές τηλεθεάσεις και πολύ καλές κριτικές.

Ακόμη, ανέφερε πως του προτάθηκε να αναλάβει πλέον άλλη ζώνη, όμως, εκείνος δεν θεωρεί τον εαυτό του εξάρτημα κι άρα αποχωρεί από την ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να αποχαιρετά το κοινό του:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο ανεγκέφαλη απόφαση δεν υπάρχει... Πραγματικά... Άφησαν την Ακριβοπούλου και όλες τις άλλες εκπομπές χαμηλού βεληνεκούς στις τηλεθεσεις και έκοψαν τη ναυαρχίδα τους... Λυπάμαι πολύ γιατί παρακολουθώ την ΕΡΤ. Μάλλον ετοιμάζεται η... διάδοχη κατάσταση άμα τη αλλαγή της κυβερνήσεως... Σεβασμός στον τηλεθεατή, μηδενικός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ κρίμα!

Αξιολογότατη εκπομπή και πολύ καλός, ισορροπημένος και ψύχραιμος στην παρουσίαση των γεγονότων ο παρουσιαστής. Και πήγαινε και καλά για τα δεδομένα της ΕΡΤ απέναντι στον ανταγωνισμό.

Λάθος η απόφαση τους!

Μακάρι να τον πάρουν στην πρωινή ζώνη του OPEN τον Παναγιωτόπουλο την ερχόμενη σεζον.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Ισορροπημένος παρουσιαστης; Ε γι'αυτό τον έκοψαν!!! Προεκλογική περίοδος βλέπετε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον αγύριστο ένας ένας οι συριζαιοι.