Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις νέες εκπομπές και το ευχαριστώ στον Παναγιωτόπουλο


δείτε ποιοι αναλαμβάνουν τη ζώνηΜε στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στον σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εκπομπή ,«Επόμενη ημέρα», με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
E πλησιαζουν και εκλογες, να βεβαιωθουν οτι ολα τα προσωπα κανουν αυτο που πρεπει ;)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε δεν είναι και λίγο να την Κράζει η ΝΔ και είπε να κάνει αλλαγές λόγο εκλογών...
Με αυτήν την ΕΡΤ ότι και να κάνουν με αυτά τα άτομα που είναι μέσα.
Αν είναι μέσα ανίκανοι δεν πρόκειται να προκόψει.
Εδώ δεν παίρνει αθλητικές διοργανώσεις όπως ευρωπαικό πρωτάθλημα άρσης βαρών,ενόργανη ευρωπαϊκό για να βελτιωθούν τα αθλητικά του τα οποία τα δείχνουν γιουρσπόρτ και η ράισπορτ και τα βλέπουμε από εκεί,οι ενημερωτικές εκπομπές την μάραναν.
Για τόσο ξεφτίλα μιλάμε η ΕΡΤ.
για αυτό είναι η χειρότερη κρατική τηλεόραση στην Ευρώπη επειδή είναι ανίκανη να φτιάξουν μία ΕΡΤ που θα την ζηλέψουν όλοι και να είναι πρότυπο στην κοινωνία.
15+ Κανάλια η ΡΑΙ και η ΕΡΤ με 4 ούτε για τοπικά να την βλέπουν δεν κάνει να υπάρχει.

Συγνώμη από την αγανάκτηση που έχω με αυτήν είπα να το αναφέρω.