Η ΕΡΤ ανακοινώνει την Επιτροπή Προγράμματος κι Εκπομπών


Στη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών και Επιτροπής
«Μικροφίλμ», καθώς και στην ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ. 

Ειδικότερα, για την τηλεόραση της ΕΡΤ συγκροτείται Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Σιούλα (Πρόεδρο – Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης), Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ (Γενικό Διευθυντή ΕΡΤ3), Ευτυχία Ζέρβα, Κώστα Μαχαίρα, Μίνα Τέγα, Θεόδωρο Χατζηπαναγιώτη και Αλεξάνδρα Χριστακάκη. Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την υποβολή εισηγήσεων σχετικά με την παραγωγή ή συμπαραγωγή κάθε είδους τηλεοπτικού προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών, καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών οικονομικών στοιχείων. 

Επίσης, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης για το πρόγραμμα «Μικροφίλμ 2020», η οποία απαρτίζεται από τους: Μένο Δελιοτζάκη (Πρόεδρο), Βασίλη Βασιλάκη και Ηλία Δημητρίου. Η επιτροπή καλείται να εισηγηθεί έως τις 10 Ιουνίου 2019 για τις ταινίες μικρού μήκους που θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής. 

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε και την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου, η οποία θα αποτελείται από τους: Χρήστο Φασόη (Πρόεδρο), Αλέξανδρο – Ρωμανό Λιζάρδο, Μαγδαληνή Μαργαρίτη, Σωκράτη Χατζηιωάννου, Κάλλια Παπαδάκη (Σεναριογράφος – συγγραφέας), Γλυκερία Πατραμάνη (Σεναριογράφος) και Σπύρο Ταραβίδα (Σκηνοθέτης).  Η Επιτροπή θα εισηγείται την επιλογή κινηματογραφικών έργων, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας περί 1,5%, καθώς και τη διάθεση διαφημιστικού χρόνου στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νουμερα ?