Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θέλει να σταματήσει το ''Πακέτο'';


Το ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ είναι πια από τις ...θεσμοθετημένες εκπομπές της tv, και χωρίς αμφιβολία ο
κόσμος έχει συνδέσει τον Alpha και τη Βίκυ με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. H παρουσιάστρια, έχει κουραστεί; Έχει σκεφτεί να το σταματήσει; Η ίδια απαντά στο TV Έθνος...

«Όχι, ποτέ! Ούτε μία στιγμή, ούτε στις μεγαλύτερες δυσκολίες. Το πιστεύω και το αγαπώ πολύ το ''Πακέτο''. Έχω δώσει ψυχή και θεωρώ πως έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Δεν έχει κάνει τον κύκλο του. Το ''Πάμε πακέτο'' οδηγεί τον κόσμο στο να βιώνει τα συναισθήματά του».

Δεν την κούρασε ποτέ;  
«Όχι. Και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση. Από πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ειδήσεις, μέχρι σόου. Είναι η μοναδική εκπομπή που μου έχει δώσει τόση ψυχική ένταση και τόσο συναίσθημα. Δεν έχω λόγο να αναζητήσω κάτι άλλο που θα με βάλει σε μια μέτρια δόνηση, με μέτριο αποτέλεσμα. Έχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση». 

Η εκπομπή είναι πρώτη στο σύνολο του κοινού, λίγο χαμηλότερα στο δυναμικό κοινό 18-54. Παρακολουθεί τα νούμερα; Συμφωνεί στον διαχωρισμό γενικό σύνολο - δυναμικό κοινό;  
«Πολλά Σαββατόβραδα η εκπομπή είναι πρώτη και στο 18-54. Και να σας πω, το θεωρώ και λίγο ρατσιστικό όλο αυτό με το δυναμικό κοινό. Είναι σαν να λέμε με ενδιαφέρει μόνο τι παρακολουθεί η Μακεδονία και αδιαφορώ για την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Δεν συμφωνώ με τον συγκεκριμένο διαχωρισμό. Το ''Πάμε πακέτο'' έχει καθολική αποδοχή. Στο γενικό σύνολο λοιπόν συμπεριλαμβάνονται όλες οι ηλικίες, όλα τα επίπεδα μόρφωσης, όλες οι κοινωνικές διαστρωματώσεις ,απ' όλες τις περιοχές της χώρας. Εγώ θέλω να κάνω καλή παρέα και στο νέο παιδί και στον παππού του και στη μαμά του και στη θεία του». 


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η γυναικα σκιζει τι να λεμε τωρα! ετσι κι αλλιως ξερουμε οτι υτες τις εκπομπες δεν τις βλεπει πολυ νεανικο κοινο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
''Εχω κανει τα ΠΑΝΤΑ στην ελληνική τηλεόραση!''

Αλήθεια? Και γιατί όλοι σε θυμόμαστε μόνο από το κλαψοριαλιτι ''Παμε Πακετο''???

''Έχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση''

Πόση μετριοφροσύνη θεέ μου! Ε ρε κάτι καλάμια που καβάλησε η κάθε μετριότητα!