Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω αδικήσει τον Δημήτρη Σταρόβα»


Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέβηκε στο καρουζέλ μαζί με την Φωτεινή Πετρογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε κόντρα στο παρελθόν. Ποιον έχει αδικήσει και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

«Έχω αδικήσει τον Δημήτρη Σταρόβα. Κάτι είχα γράψει κάποια στιγμή παλιότερα, γιατί κάπως είχα σχολιάσει άκομψα ότι συνεργαζόταν σε μόνιμη βάση με τον Γρηγόρη. Μου τα έχει χώσει και δημόσια και καλά έκανε. Ζώντας λίγο και τον Δημήτρη μετάνιωσα.

Με τον Νίκο Μουτσινά ήμασταν στο παρελθόν σε μια μόνιμη κόντρα, εγώ έγραφα αυτός έλεγε. Πλέον έχουμε μια πολύ τρυφερή και δυνατή σχέση. Αλληλοεκτίμηση, αλληλοσεβασμό τρέφουμε ο ένα για τον άλλον. Πραγματικά τον έχω αγαπήσει πάρα πολύ τον Νίκο και πιστεύω ότι όλα κάνουν έναν κύκλο.

Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε μιλήσει, έχουμε προχωρήσει παρακάτω. Μου αρέσει πολύ που καμιά φορά τρολάρει τον εαυτό της και αποδομείται».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που είναι στον αντένα θυμήθηκε ότι είχε αδικήσει όσους δουλεύουν στον αντένα. Ελεος, δημόσιες σχέσεις δίχως αύριο. Η συγκεκριμένη κυρία μόνο κοριτσάκια ξέρει να κράζει στους άλλους σούζα το αλογάκι η κυρία Γραμμελη. Το γλείψιμο το έχει κάνει εργασία ή κυρία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα το επάγγελμα της τηλεκριτικού! Είναι επάγγελμα "μη χέσω"!
Ποιος τους έχει δώσει το χρίσμα να κρίνουν και να πιστεύουν ότι αυτοί έχουν δίκιο έναντι άλλων?
Και πάντα μετά από λίγο καιρό θέλουν να μπουν μπροστά από την κάμερα και να κάνουν καριέρα!
Σας αυτό το καζάνι βράζει και η γραμμελη καινή μεσαροπουλου και η ανεκδιηκητη νικολαιδου (εσχάτως χρίστηκε και αρχισυντάκτρια, έλεος!).