Νικολέττα Κοτσαηλίδου: ''Η πρόταση για τη ΦΡΙΤΕΖΑ με κέρδισε και γι' αυτό το τόλμησα''


Στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ,''Πέτα τη φριτέζα'', απολαμβάνουμε και την ηθοποιό, Νικολέττα
Κοτσαηλίδου, που ενσαρκώνει τη Μαριέττα. Η ηθοποιός μιλά στο 7 Μέρες Τv για την ηρωίδα της αλλά και για το ότι η πρόταση του καναλιού την κέρδισε και γι ' αυτό αποφάσισε να το τολμήσει...

Το βιογραφικό σας περιλαμβάνει πολύ θέατρο αλλά λίγη τηλεόραση... 
Ήταν επιλογή μου. Η αγάπη μου είναι το θέατρο, αυτή είναι η δουλειά μου. Από εκεί και πέρα, ό,τι προτάσεις που μου είχαν γίνει για την τηλεόραση δεν με κέρδιζαν. Η φετινή πρόταση με κέρδισε πραγματικά, γι' αυτό και το τόλμησα.  

Τι ήταν αυτό που σας άρεσε περισσότερο στη Μαριέττα;  
Το ότι παλεύει να επιβιώσει μόνη της, με ένα παιδί, σε ένα χωριό, με μια δική της επιχείρηση. Δεν είναι εύκολο πράγμα, ειδικά όταν είσαι γονιός, μόνος σου χωρίς βοήθεια. Τη θαυμάζω πολύ γι' αυτά που έχει καταφέρει.  

Τι τη γοητεύει στον Κίμωνα;  
Όταν ήρθε ο Κίμωνας στο Φτασμένο, δεν τον συμπάθησε καθόλου. Η πρώτη εικόνα που είχε σχηματίσει γι' αυτόν, ότι είναι ένας εγωιστής που δεν νοιάζεται για το παιδί του, άρχισε σιγά σιγά να ανατρέπεται και έτσι ξεκίνησε να τον βλέπει με άλλο μάτι, να τον συμπονά. Επίσης, ο Κίμωνας είναι ένας ωραίος άντρας, οπότε όλα τα υπόλοιπα αρχίζουν να εξαφανίζονται και βλέπεις τα πάντα θετικά! Είναι μεγάλη παγίδα η γοητεία.  

Παρ' όλ' αυτά, δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν...  
Είναι αυτό που λένε όταν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Νομίζω ότι η Μαριέττα έχει απογοητευτεί τόσο από τους άνδρες, που είναι πολύ προσεκτική. Δεν μπορεί να κάνει τα ίδια λάθη.  

Η ύπαρξη της Φωτεινής είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας... Θα υπάρξει κόντρα ανάμεσα τους;
Δεν νομίζω. Η Μαριέττα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη  Φωτεινή και νομίζω ότι και η Φωτεινή δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Μαριέττα. Το πρόβλημα βρίσκεται στον Κίμωνα, που δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του. Και είναι ανησυχητικό όταν ένας άνδρας δεν το κάνει αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια