Διεκδίκηση Φερεντίνου από άλλο κανάλι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ανεπίσημα έχουμε μπει στη μεταγραφική περίοδο παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται εν εξελίξει. Στο πλαίσιο αυτό, τα κανάλια αναζητούν στελέχη από άλλα κανάλια κάνοντας το δικό
τους “παζάρι”. Στον ΣΚΑΪ δε, αναζητούν διακαώς ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θεωρούν ότι θα αποτελέσει το τέλειο lead in για το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων που το τελευταίο διάστημα έχει υποφέρει πολλά στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Έτσι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ όχι μόνο προσέγγισαν αλλά έκαναν και επίσημη πρόταση στον μετρ του είδους, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο. Τι κι αν Χρήστος ανήκει στο δυναμικό του ALPHA παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια το “Deal”; Φέτος το συμβόλαιό του λήγει με το κανάλι και θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Μάλιστα, η πρόταση πέρα από την παρουσίαση παιχνιδιού περιελάμβανε και ένα βραδινό σόου.

Τώρα θα με ρωτήσετε ποια ήταν η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου. Η απάντηση ήταν ένα μεγαλεπήβολο “όχι” στον ΣΚΑΪ κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος είπε προτεραιότητα έχει ο ALPHA με τον οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, κι από ό,τι μαθαίνω μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο με “Deal” ή χωρίς “Deal” για την ερχόμενη σεζόν.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ΣΚΑΙ σιγα σιγα μετα το συνεχες αδειασμα παρουσιαστων που τη μια μερα τους παιρνει διθυραμβικα και την επομενη τρεχουν στα διαστηρια, γινεται αργα αλλα σταθερα το κακο συναπαντημα για πολλους απο αυτους που προσπαθει να προσσεγγισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει ο Φερεντινός. Δεν έχει λόγο να πάει για πειράματα εκτός αν ο ALPHA του πει για μείωση. Τώρα πάμε στο Τινάκι. Χαλάρωσε βρε λίγο για άσε τα βαρύγδουπα τύπου μεγαλεπήβολο όχι. Δεν σε είδα να βγαίνεις με πανό όταν ο Κανάκης απέρριψε τον ALPHA για τον ΣΚΑΪ. Λίγο ηρεμία γιατί στο τέλος θα σε πάρουν χαμπάρι όλοι τι ρόλο βαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !