Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Τρίτη 9/4/2019

7
MOSHED-2018-7-7-17-36-30

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Τρίτη
 9/4/2019...

ΚΑΝΑΛΙ-18/54 
 
STAR 
19,5
ANTENNA 16,1ALPHA 14,6
ΣΚΑΙ 12,8
OPEN 8,5
ΜΑΚ TV 3,6
ΕΡΤ1  
2,2

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ νόμιζα ότι ο ΑΝΤ1 θα ήταν τρίτος εχθές με τα νούμερα που είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης μόνο εγώ αναρωτιέμαι γιατί έχουμε τέσσερα κρατικά κανάλια; Δηλαδή αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα, αντε και ένα δεύτερο να ανοίγει όταν υπάρχει παράλληλη δράση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ant1 perase pali sthn deuterh thesh authn thn evdomada, estw kai me polu mikrh diafora apo ton trito alpha. To STAR klassika sthn prwth thesh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Μαρία μου θα μας τρελανεις?τρολαρεις? Είδες ένα 16% στη γυναίκα κι νόμιζες ότι ο Αντ1 θα ταν 3ος? Η Φαίη 20αρια ,η μεσημεριανη ζώνη του Αντ1 με ρουκ Ζουκ κι Κωνσταντίνου κι Ελένης 20αρια,η Μπεκατώρου 20αρια..η επιστροφή πάνω απ' το σόι σου,η φριτεζα πιο πάνω απ' το τατουάζ,η ταινία spiderman που έδειξε ο Αντ1 μετά έκανε μεγάλα διψήφια νούμερα.αν δεν ήταν ο Αντ1 2ος τότε ποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταρ το αγαπημένο μου κανάλι από μικρό παιδί και νομίζω πολλών νέων γι αυτό και σκίσει στο 18-54 φέτος είναι πρωταθλητής...του χρόνου πιο δυναμικά πρωινή εκπομπή 6-9 και κάτι άλλο μεγάλο στη prime time τις μέρες που δεν θα εχει gntm και πάλι θα είσαι κορυφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία καμία χώρα δεν έχει ένα κρατικό κανάλι. Για να μη πάμε μακρυά η Κύπρος του 1 εκατομμυρίου έχει 2. Η Αλβανία έχει 3, τα Σκόπια 3 και η Βουλγαρία 4. Δεν πάει σε μεγαλύτερες και πιο πλούσιες χώρες, δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε γιατί έχουν πιο πολλά κι από 4.
    Την ερτ την πληρώνουμε άμεσα. Σαν τηλεθεατής απαιτώ να έχει κάτι να δω. Αν δεν μου αρέσουν τα αθλητικά και το ΣΚ έχει αγώνες πρέπει αναγκαστικά να δω ιδιωτικά; Αν δεν μου αρέσουν οι ειδήσεις όταν έχει ειδήσεις γιατί να πρέπει να δω ιδιωτικά;
    Τώρα αν κάποιοι προτιμούν τα ιδιωτικά καλά κάνουν, δικαίωμα τους, αλλά σκοπός κάθε δημόσιας τηλεόρασης δεν είναι μόνο η τηλεθέαση, είναι και να μπορεί ο κόσμος, δεν έχει σημασία το πόσοι είναι αυτοί, να μπορούν να δουν και καμιά βραβευμένη σειρά, κανένα ντοκιμαντέρ, καμιά πολιτιστική ή λαογραφική εκπομπή, προγράμματα που δεν μπορούν να δουν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:31 και επειδή τα άλλα κράτη έχουν πολλά κρατικά κανάλια θα έπρεπε να έχουμε και εμείς; Πρώτον δεν τα βλέπει κανένας και δεύτερο τα οικονομικά της χώρας δεν τα αντέχουν. Επίσης σε σχέση με το πρόγραμμα και ένα κανάλι να είχαμε θα μπορούσε να δείχνει αυτά που λες. Πόσα είναι πια τα αθλητικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !