Αποκαλυπτικό: Αλλαγή σχεδίων! Δεν προορίζονται για το 9-10 οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

4

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ήδη πυρετωδώς το νέο, μεγαλεπήβολο σίριαλ, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που θα μας ταξιδέψει από τη νέα σεζόν πίσω στον χρόνο. Πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα μας μεταφέρει στη Θεσσαλία του μακρινού 1958. Το εγχείρημα είναι τεράστιο,το κανάλι θέλησε να ενταχθεί στο ΕΚΟΜΕ , και οι ιθύνοντες έχουνε μπροστά τους ιδιαίτερες και πολλές απαιτήσεις.

Όπως γνωρίζαμε , η σειρά προοριζόταν εξ αρχής για τη ζώνη των 9. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουμε αλλαγή σχεδίων. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1, προορίζεται τελικά για τις 11 το βράδυ.

Βέβαια ,αυτό σημαίνει πως ,αν κλειδώσουν επίσημα στο 23.00, ο ΑΝΤ1 μάλλον πρέπει να αναζητήσει σίριαλ .Να θυμίσουμε πως, όπως πρώτο το tvnea σάς είπε, ο σταθμός θέλει την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και του χρόνου κι άρα το 21.00-22.00 θεωρείται καλυμμένο. Αν όμως, τελικά ,η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ αποφασίσουν να τελειώσει φέτος, ο σταθμός πρέπει να κλείσει σίριαλ για να καλύψει το slot . Να υπενθυμίσουμε, πάντως,  πως οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης 2 προτάσεις κωμωδίας...

Να σημειώσουμε πως το σίριαλ θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Λευτέρης Χαρίτος ενώ το σενάριο οι: Μελίνα Τσαμπάνη (υπογράφει την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,που αν συνεχιστεί θα βγει με άλλο σεναριογράφο), Βίκυ Κουκούτση,Θανάσης Τσομπάνης .Η σειρά ,που θα έχει προδιαγραφές ΝΗΣΙΟΥ, θα απαρτίζεται από ένα πολυπρόσωπο καστ και μέχρι τώρα γνωστό έχει γίνει το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη για πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. θα ειναι καλο γιατι θα εχουν προγραμμα στο 23:00-24:00 αλλα νομιζω θα κοστιζει πολυ οικονομικα να εχουν τρεις ωρες καθημερινα prime time σιριαλ (συν τη Γυναικα το απογευμα 4 ωρες συνολικα την ημερα σιριαλ). Εκτος αν μεταφερουν τη Γυναικα το βραδυ και βαλουν το still standing αμεσως πριν το δελτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηριαλ υπερπαραγωγη και προοριζεται για τις 11 το βραδυ?που διαφημιστικα ειναι πολυ πιο μειωμενη ωρα απο τις 9...πως θα βγαλει τα λεφτα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουλό μου φαίνεται κι εμένα σήριαλ υπερπαραγωγή στις 23.00 το βράδυ.

    Αλλά από την άλλη όσο το σκέφτομαι, το προτιμώ από το να βάλουν κάποιο ριάλιτι. Θα είναι κάθε βράδυ full μυθοπλασία!

    Υποθετικό σενάριο:

    Δευτερα - Παρασκευη 20.45 ''Η Επιστροφή'' - 2ος κύκλος
    Δευτερά 21.45 ''Το Καφέ της Χαρας'' - 4ος κύκλος
    Τριτη - Τεταρτη 21.45 ''Πετα τη Φριτεζα'' - 2ος κύκλος
    Πεπμτη - Παρασκευη 21.45 ''Μην ψαρωνεις'' - 2ος κύκλος
    Δευτερα - Τεταρτη 22.45 ''Άγριες Μέλισσες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω αν ειναι σειρα εποχης,αλλά ας μην γελιομαστε πλεον και εποχης να ειναι η σειρά,δεν βγαινουν τόσο καλές όσο κάποτε.Πάντως αν η σειρά ειναι ενδιαφερουσα και στις 23.00 θα εχει κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !