Το άφησε ο ΑΝΤ1 και το διεκδικεί το STAR!

3

δείτε ποιο πρόγραμμα θέλει να κλείσει το κανάλι

Άνοδο στις τηλεθεάσεις του έχει σημειώσει το κανάλι της Κηφισιάς ,επιλέγοντας να συμπεριλάβει στο prime time του ριάλιτι. Έτσι, μετά το «Greece Next Top Model» ,το STAR έχει στον αέρα του το «Master Chef» δίνοντας βάρος στις… ριαλιτο-καταστάσεις που προκύπτουν μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Λόγω ,λοιπόν, της ανόδου που έχει σημειώσει ο σταθμός σε αυτού του είδους την τυπολογία προσπαθούν να βρουν ποιο θα είναι το επόμενο… ριαλιτο-βήμα τους στο τηλεοπτικό τοπίο. Μάλιστα στη Διεθνή Αγορά Ανάπτυξης και Διανομής Περιεχομένου Τηλεοπτικών Προγραμμάτων, τη MIPTV 2019, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στις Κάνες, στελέχη του STAR έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα ριάλιτι που έχει προϊστορία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τη «Φάρμα» που μέχρι πρότινος είχε ο ΑΝΤ1 αλλά αποφάσισε να μην την κάνει κι έτσι στελέχη του STAR σκέφτηκαν να της ρίξουν… έναν έλεγχο για να δουν αν συμφέρει να εντάξουν το ριάλιτι στο πρόγραμμά τους.Βέβαια, η πρόταση δεν έχει βρει σύμφωνα όλα τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς και προς το παρόν γίνεται μελέτη του κόστους για να αποφασίσουν αν τελικά συμφέρει να το εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ή θα πρέπει να ψάξουν για κάποιο άλλο ριάλιτι.

Πηγή: Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα Όχι με τόσα ριαλιτι επιβίωσης δε ξέρω κατά πόσο θα τα πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν το κανάλι των ξένων σειρών και ταινιών και το εμπιστευόσουν ως θεατής γιατί δεν έκοβε τόσο εύκολα τις σειρές όσο άλλα κανάλια και τις έβαζε λογικές ώρες. και τώρα θα καταλήξει το κανάλι των ριάλιτι. κρίμα. από την άλλη αυτό τους φέρνει λεφτά και τα κανάλια νοιάζονται μόνο για τα λεφτά. αφού όλα αυτά τα ριάλιτι τους φέρνουν στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης, τους βοηθούν να κερδίζουν το prime time, ανεβάζουν τον μέσο όρο και βοηθούν άλλες εκπομπές τους να ανεβάσουν νούμερα φυσικά και θα κοιτάξουν να φέρουν και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα κανάλι που το είχαμε συνηθίσει διαφορετικά με 2-3 εκπομπές,με σειρές και ταινίες ξεκίνησε τα ριάλιτι και πάει να μας τα χαλάσει.
    Δεν χρειάζεται πολύ φόρτωμα γιατί καταντάει κουραστικό/βαρετό και ο κόσμος θα του γυρίσει την πλάτη όπως και τον Σκάι η γιατί όχι και στον Αντ1 ακόμη(δεν έχει σημασία αν είναι αντιγραφή η άλλο).
    Θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !