Μαρία Μπεκατώρου: «Ένιωθα ότι το YFSF είναι το καλύτερο από όσα έχουν βγει»


Τη φετινή σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει δύο από τα πλέον δυνατά πρότζεκτ του
ΑΝΤ1,το YFSF και το καθημερινό STILL STANDING. Η παρουσιάστρια ,σε συνέντευξή της στο ''Down Town'' Κύπρου ,μιλά για την επιτυχία των δύο αυτών πρότζεκτ, αλλά και για το αν θεωρεί πως φέτος είναι τελικά η χρονιά της!

«Θεωρώ ότι αυτά που κάνω φέτος -και το Still Standing, αλλά και το Your Face Sounds Familiar- έχουν πάρει καλύτερη μορφή. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω, εννοείται πως η παρουσίαση παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι το μόνο στην επιτυχία μιας εκπομπής. Νομίζω ότι φέτος είμαι πιο χαλαρή, αλλά και πιο χαρούμενη από ποτέ, από κάθε άλλη χρονιά. Πέρσι, το Still Standing δεν είχε τόσα μαζεμένα γυρίσματα. Φέτος το γυρίζουμε καθημερινά, οπότε είμαι πιο συνεπής και νιώθω πιο οικεία».

Περίμενες ότι το «Your Face Sounds Familiar», στην πέμπτη πια σεζόν του, θα ξεπερνούσε σε τηλεθέαση το «Survivor»;  
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν ξέρω από πριν πώς θα πάει κάτι, γιατί δεν έχω εικόνα. Οπότε, πριν βγούμε στον αέρα, είχα πολύ άγχος γιατί δεν γνώριζα τι θα συμβαίνει απέναντί μας. Ένιωθα, όμως, ότι το Your Face Sounds Familiar, είναι το καλύτερο από όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αλλά δεν ήξερα τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής. Εγώ το πίστευα πολύ, αλλά δεν ήξερα την επιλογή του κόσμου. Τελικά, όλα καλά!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια