Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Νίκος Κοκλώνης μας προσκαλεί στο πιο κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 20.00 στο Open. Αγαπημένοι καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μια μακρά και πετυχημένη μουσική διαδρομή, έρχονται στο “It’s Showtime” και υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά, με πρωταγωνιστή τη μουσική, τις διαχρονικές επιτυχίες και την αυθεντική διασκέδαση!

Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς έρχεται στο στούντιο με την πολυμελή ορχήστρα του, ξεσηκώνει το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του και αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από την προσωπική του ζωή για τις οποίες δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα, ξετυλίγοντας παράλληλα 40 χρόνια μιας λαμπερής μουσικής διαδρομής. Ποιο τραγούδι του δεν λέει ποτέ στα λάιβ του; Τι απαντά σχετικά με τις φήμες πως έχει πέσει θύμα απαγωγής; Ποια από τις εκατοντάδες επιτυχίες του αφιερώνει στη σύζυγό του; Ο ερμηνευτής σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η Κωνσταντίνα, εισβάλλει στο πλατό του “It’s Show Time” που για χάρη της «μεταμορφώνεται» σε ένα υπέροχο εξωτικό σκηνικό και με τη βελούδινη φωνή της μας ξυπνάει τις πιο γλυκιές αναμνήσεις. Ανεβάζει τον πυρετό στο στούντιο στους 38 και 8,  μας ταξιδεύει από Γλυφάδα Μαρακές σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ερμηνεύει το αγαπημένο της ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά.

Η εκρηκτική Ζόζεφιν τραγουδάει, χορεύει και κάνει τα δικά της «μάγια» στο stage, ερμηνεύει σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση το ολοκαίνουριό της τραγούδι «Τι»  και δεν διστάζει να υποβληθεί σε μια «άβολη» αλλά και απολαυστική δοκιμασία που ετοίμασε για εκείνη ο Νίκος Κοκλώνης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !