Ο Κωστόπουλος αδειάζει το OPEN – Το απίστευτο παρασκήνιο


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Χθες, ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε μια ασύλληπτη συνέντευξη στο “Ελα χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου όπου μεταξύ άλλων άδειασε το ίδιο του κανάλι και μάλιστα μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού.

Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη του καναλιού της Παιανίας, υποστήριξε ότι το “Ολα λάθος – όνομα και πράγμα όπως αποδεικνύεται – βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα, ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου) και ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα. Ουσιαστικά δηλαδή ρίχνει την όλη αποτυχία της εκπομπής του όχι φυσικά στον εαυτό του αλλά σε όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Η Σίσσυ άκουγε όλη την ώρα εμβρόντυτη τον συνομιλητή της καιμην ξέροντας πως να αντιδράσει.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα έκανε ραντεβού με τη Ρωσίδα εντεταλμένη του Ιβάν Σαββίδη για να παραπονεθεί ότι βγήκε στον αέρα χωρίς πρόβα. Ωστόσο, αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι τον έψαχναν όλοι να κάνει πρόβα αλλά ο ίδιος έλειπε στη Θεσσαλονίκη γιατί είχε κανονισμένο εξτραδάκι σε μαγαζί όπου έπαιζε μουσική.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Κωστόπουλε κανείς δεν είχε την όρεξη σου και καμία φαγούρα να σε ξαναδει στο γυαλί. Και εσένα και τη πρώην σου που πάνε να μας τη ξαναεπαναφέρουν τα τζιμάνια του αντ1. Εκεί είναι το θέμα. Αλλά φταίνε κι αυτοί εκεί στο οπεν που σε διάλεξαν με κριτήριο τα κολλητιλίκια.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Πάνω από όλα επαγγελματίας....
Αν δεν ήταν έτοιμος να βγει στον αέρα,ας μην έβγαινε.
Το στυλακι του Κωστόπουλου όμως αυτό είναι.Παμε χαλαρά και ο,τι βγει!
Γιατί δεν τα είπε αυτά πριν βγει η εκπομπή στον αέρα; Μόλις είδε τα νούμερα θυμήθηκε ότι δεν είχε κάνει πρόβες;
Ας καταλάβει ότι το πιο αποκρουστικό στην εκπομπή του είναι ο ίδιος. Δεν κάνει για μεσημέρι.