Οι κριτές του MASTERCHEF μιλούν για τα επικριτικά σχόλια του Τύπου και ξεκαθαρίζουν...

0

Το ριάλιτι, MASTERCHEF, είναι φέτος στο STAR με τον τρίτο κύκλο του, και κάθε βράδυ μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού που του χαρίζει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Ωστόσο, το κόνσεπτ έχει δεχτεί και πολλά αρνητικά σχόλια από τον Τύπο και από τους ανθρώπους των media λόγω των πολλών ''κίτρινων'' στιγμών που περιέχει.


Οι κριτές ,λοιπόν, απαντούν για αυτό στο People και τον δημοσιογράφο, Μαρίνο Βυθούλκα.

Σωτήρης Κοντιζάς: ''Δεν πιστεύω ότι οι παρουσιαστές που αναφέρονται αρνητικά για το παιχνίδι το εννοούν πραγματικά. Και το λέω αυτό, διότι αν πεις σε κάποιον «Μην το δεις αυτό», θα το δει. Έτσι, λειτουργεί σαν διαφήμιση όλο αυτό. Καλώς ή κακώς, όταν μια εκπομπή έχει απήχηση και πηγαίνει καλά, γνωρίζεις πως ακόμη και η αναφορά σου σε αυτή είναι για το συμφέρον σου. Γι’ αυτό και οι πρωινές εκπομπές αφιερώνουν κάποιο από τον χρόνο τους ώστε να παιχτούν αποσπάσματα του MasterChef'.

Πάνος Ιωαννίδης: ''Το MasterChef είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός. Πολλές φορές όλα έρχονται σε μια κατάσταση πραγματικής κουζίνας, με εντάσεις και διαφωνίες. Αυτό το ζούμε και εμείς στις δουλειές μας, και ο κόσμος είναι λογικό να μη γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει σε μια κουζίνα. Οπότε ο τηλεθεατής βλέπει ένα μέρος της πραγματικότητας σε μια κουζίνα. Από την άλλη, ο δικός μας ρόλος είναι ξεκάθαρος. Κρίνουμε κάποια πιάτα και διαχειριζόμαστε μια διαδικασία που θα επιφέρει ένα αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, στα οποία εμείς δεν είμαστε παρόντες. Στη σχέση των παικτών εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε''.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: ''Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει όπως θέλει. Όλα είναι θεμιτά. Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, η διαφορά είναι ότι εξελίσσεται, άσχετα με τον αν υπήρχε και πέρσι και πρόπερσι το MasterChef. Το θέμα είναι τι αποφασίζεις να δείξεις. Μια κουζίνα στην οποία εργάζεται και συνεργάζεται μια ομάδα ανθρώπων είναι κι αυτή μια μικροκοινωνία, όπου τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Έτσι είναι και το σπίτι του MasterChef. Στην ουσία, όμως, η δική μας κριτική στέκεται απέναντι σε ένα πιάτο. Οπότε, είτε κάποιος είναι αρεστός είτε όχι, εμείς δεν κρίνουμε τους χαρακτήρες, αλλά το αποτέλεσμα που θα φέρουν μπροστά μας. Όταν κλείνουν οι κάμερες, μπορούμε να τους πούμε πέντε πράγματα και να τους συμβουλέψουμε, αλλά και πάλι μέσα από το πώς μπορεί να επηρεάσει ο χαρακτήρας τους το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Εμείς εδώ είμαστε για να δώσουμε στα παιδιά μαγειρικές συμβουλές ,και, αν διακρίνουμε μια συμπεριφορά που θεωρούμε ότι θα σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική τους πορεία, να τους βοηθήσουμε. Οι κουζίνες είναι ομάδες και οι ομάδες κερδίζουν πάντα''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !