Φωτεινή Τσακίρη:''Το σενάριο της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ διέθετε τα συστατικά που θα έκαναν κάποιον να πιστέψει σε αυτό''


Η ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, που φέτος επέστρεψε μέσα από την ''Επιστροφή'' του ΑΝΤ1, μιλά
στο TV Έθνος για το στοιχείο που έκανε το σενάριο δυνατό αλλά και για τον ρόλο της.

Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στο σενάριο της σειράς;  
«Ήταν ένα σενάριο που είχε πολλές ανατροπές με το... καλημέρα σας. Φαινόταν ότι είχε το στοιχείο της ίντριγκας, είχε πολλά συγκινησιακά στοιχεία, σασπένς. Θα έλεγα ότι διέθετε όλα αυτά τα μαγικά συστατικά που θα έκαναν κάποιον να πιστέψει σε αυτό».

Ο ρόλος σάς παίδεψε;  
«Και για μένα ο ρόλος ήταν έκπληξη, γιατί άρχισε διαφορετικά και συνέχισε διαφορετικά. Η Βίκυ ξεκινά από ανέμελη αστή, ζώντας στο ροζ συννεφάκι της. Δεν έχει πρόβλημα με την οικογένειά της -σε σχέση με την Έλενα που έχει χάσει το παιδί της-, αλλά ξαφνικά η ζωή της αλλάζει».

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας με τον Λευτέρη (Λεωνίδα Κακούρη);  
«Η Βίκυ, από τη στιγμή που μαθαίνει τη σκευωρία και όσα έχει κάνει ο Λευτέρης, είναι σε κατάσταση-σοκ, δεν μπορεί να τα πιστέψει όλα αυτά Η ένταση κορυφώνεται με την τελική αναμέτρηση του Λευτέρη με τον Ορέστη, με τους δύο αυτούς ανθρώπους να χάνονται. Ο Ορέστης πέφτει στον γκρεμό και ο Λευτέρης συλλαμβάνεται. Στη συνέχεια, ο Λευτέρης αυτοκτονεί στη φυλακή» .

Η ζωή της Βίκυς πώς θα επηρεαστεί;  
«Μένει μόνη της με την κόρη της, την Άννα, με μια κοινωνία που είναι εναντίον της. Όλοι τις αντιμετωπίζουν με καχυποψία και προκατάληψη. Η ρετσινιά του Λευτέρη και των πράξεών του στιγματίζει και τις δύο γυναίκες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια