Αποστόλης Τότσικας: «Θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή»

Φέτος υποδύεται τον Γρηγόρη στη σειρά «Για πάντα παιδιά» του Open tv ενώ θα ενσάρκωση του Ιησού στην ταινία «Το δείπνο του βοσκού».
Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για το αν θα ήθελε να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα σε θέση κριτή σε κάποιο talent show ή να παρουσιάσει εκπομπή.
«Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Δεν είμαι αρνητικός σε κάτι τέτοιο. Εξαρτάται την πρόταση και τη χρονική συγκυρία»
Τι θα του άρεσε; Τι θα του ταίριαζε περισσότερο; «Θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά «ψαγμένη» και με τη δυνατότητα διαμονής στον εκάστοτε προορισμό αρκετές ημέρες ώστε να μπορέσω να εξερευνήσω πράγματα»
Σε ριάλιτι επιβίωσης θα έπαιρνε μέρος;
«Οχι. Δεν έχω καμία ανάγκη να το κάνω. Αν γινόταν ένα ταξίδι χωρίς κάμερες και κάναμε έναν διαγωνισμό μεταξύ μας, πολύ ευχαρίστως. Δεν μου αρέσει καθόλου το κομμάτι «ριάλιτι», με την έννοια της έκθεσης της προσωπικής ζωής στη δημοσιότητα Τα αγωνίσματα μου αρέσουν πολύ. Είμαι πολύ αθλητικός τύπος», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια