Η Λουιζίδου μιλά για πρώτη φορά για το νέο ΚΑΦΕ: ''Δεν θα ήθελα να δω το σίριαλ μόνο ως τηλεθεάτρια''

13

Το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει ξανά στον ΑΝΤ1, ωστόσο, το μεγάλο
''αγκάθι'' είναι πώς θα καταφέρουν να συμμετάσχει και η Ρένια Λουιζίδου, που πρωταγωνιστεί στο ΣΟΪ και παράλληλα είναι ο ένας από τους πρωταγωνιστικούς πυλώνες στο σίριαλ του ΑΝΤ1 .

Η ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για αυτή την πρόταση μετά τον ντόρο για το τι θα γίνει με την ίδια, και αποκαλύπτει πώς έχουν τελικά τα δεδομένα τονίζοντας πως δεν θέλει να το δει ως τηλεθεάτρια!

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά (σ.σ. ΤΟ ΣΟΪ) που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια».

«Όλα περίεργα θα είναι, γι' αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το ''Καφέ της Χαράς'' ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το ''Σόι''. Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα».

Αυτά δήλωσε στο 7 μέρες TV.

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακαρι να σταματησει το Σοι, δε μου αρεσε ποτε. Το καφε ηταν πολύ αγαπημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει δίκιο σε αυτά που λέει και καταλαβαίνω την οπτική της. της έχουν φερθεί καλά στον Alpha δεν έχει κανένα παράπονο αγαπά τον ρόλο της εκεί δεν είναι εύκολο να τα παρατήσει όλα για το καφέ. Το οποίο όμως καφέ της χαράς πώς θα συνεχίσει χωρίς τη Χαρά σε αυτό;; θα ανοίξει το καφέ ένας νέος χαρακτήρας με όνομα Χαρά;; δε νομίζω ότι ο Alpha θα διακόψει το Σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6η χρόνια το σόι είναι υπερβολή. Όπως η Λαμπρογιαννη έφυγε από τη Μουρμούρα, έτσι μπορεί να φύγει και η Λουιζίδου. Είναι ένα νοσταλγικό reunion , ο ρόλος της Χαράς είναι κομβικός, για μένα η Ρένια πρέπει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνητσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αληθεια ειναι πως ακομη και η ιδια να μην μπορει να παρει θεση,το καναλι(ο alpha)ωφειλει να κάνει μια εξαιρεση.Δεν ξερω βεβαια αν θα μπορει η ίδια πρακτικα να ανταπεξελθει και στα δυο αλλά δεν καταλαβαινω αυτη την καναλοφαγια ρε παιδια.Αυτο δεν υπηρχε παλια,εγω θυμαμαι ηθοποιους να παιζουν σε 2 διαφορετικα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιπλεον πρεπει η σειρα να κάνει τον κυκλο της.5 χρονια ολοι παντρεμενοι με παιδια,φετος το διαφορετικο θα ηταν να δουμε με παιδι το ζευγαρι που δεν εχει και ενα γαμο για την Μπελα.Τραβαει παρα πολυ αν συνεχιστει.Οκ χαρουμενη σειρά,καλή,αλλά κάπου φτανει.Γι'αυτο φετος τραβηξε πολύ κόσμο η Επιστροφη.Και τονιζω δεν υποστηριζω κανενα καναλι!Ως τηλεθεατης μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομη αν παρατηρησετε ειδικα τα φετινα επεισοδια δεν μου δινουν την αισθηση μιας υποθεσης.Δηλαδη θυμαμαι ενα ακυρο επεισοδιο που ψαχναν ενα δαχτυλιδι,ενα προσφατο που εψαχναν τον ποντικο.Ε δηλαδη κάπου,δεν γελας,σε κουραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:16 μ.μ.
    Ε και τα προηγουμενα χρονια τετοια σεναρια ηταν. Θυμαμαι ενα του πρωτου κυκλου νομιζω που εψαχναν ποιος εσπασε ενα βαζο, κατι τετοιο. Δηλαδη φαντασια οι σεναριογραφοι μηδεν. Απορω πως δεν διαμαρτυρονται οι ηθοποιοι, γιατι εκτος αυτου επαναλαμβανονται. Οκ ειναι μια low cost παραγωγη αλλα με ενα καλο σεναριο και αυτο μια χαρα μπορει να ειναι.
    Παντως για τη Λουιζιδου συμφωνω γενικα οτι δεν μπορει να γινει το καφε χωρις αυτην. Ο αλφα λογικα θα δωσει ττο πρασινο φως στο σοι σου (γενικα για καποιο λογο ο αλφα αν μια σειρα δεν κανει μονοψηφια δεν τη σταματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι όλο τέτοια επεισοδια ή ενα με το βαζο που μιλουσε....Ε πόσο να γελασεις με τέτοιες μπουρδες.....Αν τα συνεχισουν θα τα κάψουν.Κουραζουν κάπου ή τουλαχιστον ας κοψουν τις επαναληψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.45
    Πας καλά;; Θα φύγει από μια στρωμένη δουλειά για να πάει να κάνει 15-20 επεισόδια Καφέ της χαράς χωρίς να είναι σίγουρη κάποια επιτυχία και συνέχιση; Έχεις καταλάβει πόσο λίγες είναι οι τηλεοπτικές δουλειές σε σχέση με πριν από 10 χρόνια; Είναι τυχερός όποιος κάνει τηλεόραση (που πάντα πληρώνει καλύτερα από το θέατρο) και είναι λογικό οι ηθοποιοί με δεδομένο ότι μετά μπορεί για 5 χρόνια να μην ξανακάνουν, να την κυνηγούν όσο δεν πάει. Είναι δικαίωμά της να μείνει στο Σόι κι ας έχει κουράσει η σειρά. Ας της προτείνουν 2ετη συνεργασία από τον Αντ1 αν είναι τόσο μάγκες και σίγουροι για το Καφέ... Αλλά είναι; Μετά τον ντόκτορα Ρούλη; Δε νομίζω. Κρατάνε κι αυτοί μικρό καλάθι. Γι αυτό ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα... Έχουν φάει τρελές φόλες από μυθοπλασία τόσα χρόνια... Και μιλάμε και για υψηλού μπατζετ σειρά. Δεν είναι γυρισμένη σε 4 τοίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ''Καφέ'' πάντως υπάρχει και χωρίς τη Χαρά στο Κολοκοτρωνίτσι. Στα τελευταία επεισόδια το είχε αναλάβει μόνη της η Σταυρούλα η οποία είχε κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της ως αυτόνομη γυναίκα πια.

    Και όπως δήλωσε η Ευείδη στα νέα επεισόδια θα συνεχίσει να είναι πιο αυτόνομη και ''ξύπνια'' πια οπότε πιθανότατα θα συνεχίζει να κρατάει το ''Καφε'' και ίσως να δουλεψουν κι ο Μανωλάκης κι η Βάλια εκεί όταν γυρίσουν στο χωριό.

    Θέλω να πω δηλ. οτι ο Ρώμας έχει δίκιο. Υπάρχουν τρόποι σεναριακά να συνεχίσει η ιστορία και χωρίς τη Ρενια σε κεντρικό ρόλο. Και πιθανότατα αυτό θα γίνει. Θα επιστρέψει κι η Ρενα για τα πρώτα επεισόδια για να κυλήσουν όλα ομαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ενταξει μιλαμε για ενα καναλι,για μια δουλεια και μια συμφωνια.Προφανως και αν συμφωνηθει να γινει και η Λουιζιδου ειναι στο Σοι,θα γινει και χωρις αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !