«Καφέ της Χαράς»: Μπαίνει στο σίριαλ η Ζέτα Δούκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

Καθοδόν το «Καφέ της Χαράς»! - Βρέθηκε η λύση για τη Λουιζίδου

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει ήδη να εργάζονται πυρετωδώς για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. Πέρα από κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες σειρές που θα πάρουν το πράσινο φως για του χρόνου, στα σκαριά βρίσκονται και κάποιες καινούργιες. Υπό συζήτηση είναι η επιστροφή του επιτυχημένου «Το καφέ της Χαράς» σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" και ήδη γράφονται τα πρώτα επεισόδια, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση», λέει πηγή στο περιοδικό Mytv.

Αν όμως παρθεί η απόφαση να επιστρέψει η σειρά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του περιοδικού η Ρένια Λουιζίδου πιθανόν να συμμετάσχει στα τέσσερα πρώτα επεισόδια για την ομαλή εξέλιξη της ιστορίας καθώς η κωμική σειρά του Αlpha «Το σόι σου», στην οποία πρωταγωνιστεί, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη Ζέτα Δούκα να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν νέο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Λουιζίδου είναι τεράστιο όνομα αλλά νομίζω ότι πρέπει να επιλέξει το καφέ και όχι το σόι. Η μία σειρά έχει γράψει ιστορία και κάνει ένα πρωτοποριακό reunion και η άλλη είναι μια σειρά πετυχημένη αλλά αποτελεσμα οικονομικής κρίσης. Το χρωστάει στο Καφέ να είναι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν και τα 2 σίριαλ στον αντ1 δεν νομίζω πως θα υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα. Γιατί θα μπορούσε νομίζω να παίξει και στα 2 αφού είναι εβδομαδιαία. Εδώ άλλοι παίζουν χρόνια σε καθημερινό (που έχει παραπάνω δουλειά) και τα καταφέρνουν. Δεν νομίζω πως τα 2 κανάλια θα συμφωνίσουν να παίξει και στα 2 γιατί θα πρέπει να γίνουν υποχωρίσεις ως προς την ημέρα και ώρα προβολής. Και εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να επιλέξει το καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να παει στο καφε; οσες φορες εγιναν προσπάθειες για ρεγιουνιον σειρων βλακεια ηταν πχ 50 50 , για μενα στο σοι μια χαρα ειναι γιατι να κανει πισωγυρισματα ; κ το επιχείρημα χρωσταει στο καφε ακυρο οτι χρωσταει στο καφε της χρωσταει και το καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6η χρόνια το σόι, μια σειρά επιτυχημένη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο που δεν πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία όπως το καφέ. Όταν ο ant1 αποφασίζει reunion για μια από τις πιο ιστορικές σειρές της tv, μαζεύονται όλοι οι συντελεστές και το κοινό φαίνεται θετικό, η Ρένια έχει χρέος να είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που έγραψα και τις προάλλες. Η Λουζίδου θα συμμετέχει σε μερικά επεισόδια. Προφανώς θα ξαναγυρίσει Αθήνα ο χαρακτήρας της μετά τον γάμο των παιδιών τους στο Κολοκοτρωνίτσι. Γιατί όχι και μετά τα 4 πρώτα επεισόδια να μπορεί να επιστρέψει για μερικά ακόμη guest σε συγκεκριμένα επεισόδια εδώ κι εκεί όποτε έχει χρόνο.

    Κι εγώ είμαι σε αυτούς που βαριούνται το ''Σοι'' αλλά όπως και να το κάνουμε σε εποχές κρίσης δεν αφήνεις μια σίγουρη δουλειά που συνεχίζεται για έκτο χρόνο - κι ας έχει γίνει ολίγον τι σούπα πια.

    Βεβαια η Ζετα Δουκα δεν με τρελαίνει σαν νέα προσθήκη στο cast αν και αξιοπρεπέστατη ηθοποιός. Θα ήθελα κάποια άλλη στη θέση της που να έχει το impact της Λουιζίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Της αρέσει που δουλεύει στο Σόι. Περνά καλά. Το Καφέ της Χαράς είχε τελείωσει για εκείνη εδώ και πολύ καιρό, δε φανταζόταν καν ότι θα επέστρεφε κάποια στιγμή με νέα επεισόδια. Το ότι γυρνά για 4 επεισόδια δείχνει ότι πραγματικά θέλει να βοηθήσει τον Ρώμα στο νέο του εγχείρημα. Δε με ενθουσιάζει η Ζέτα Δούκα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι πως εκτος την περιορισμενη παρουσια της Χαρας, υπαρχει περιπτωση να ειναι και περιορισμενη η παρουσια και ενος αλλου αγαπημενου χαρακτηρα, του Φατσεα (σε περιπτωση που συνεχισει η Φριτεζα και του χρονου).Γι αυτο και στον αντ1 περιμενουν με αγωνια το σεναριο των πρωτων επεισοδιων για να εκτιμησουν πως θα ειναι ο νεος κυκλος. Παντως εγω αν ημουν Ρωμας-Χατζησοφια θα εριχνα σεναριακη βομβα και θα εβαζα την Ελενη Βλαχακη να μετακομιζει στο Κολοκοτρωνιτσι και θα τους τρελαινα ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορώ να αντιληφθώ πόσο δύσκολο πρέπει να είναι για τη Λουιζίδου να πρέπει να διαλέξει. Σίγουρα το καφέ δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτή. Τώρα αν το σόι σου την καλύπτει καλλιτεχνικά, οκ δεν θα το κρίνουμε εμείς. Βέβαια, νομίζω ότι αν πχ έφευγε απτό σόι σου δεν θα εμπόδιζε τη σειρά απο το να συνεχίσει.Ιδανικάα είναι και στις 2. Τώρα για την Δούκα, μου αρέσει σαν ιδέα. Λίγο με είχε κουράσει, γιατί τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε συνέχεια κάπου αλλά τώρα έχει καιρο., Οπότε θα θελα να τη δω. Και είναι και αρκετά διαφορετική από τη Λουιζίδου οπότε δεν θα φαίνεται να σαν προσπαθούν να την αντικαταστήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέτε; Τι θα πει "το χρωστάει στο καφέ της Χαράς";;; Είναι στο σόι σου εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα είναι από τα μεγάλα ονόματα της σειράς!!!Δεν μπορεί και ούτε είναι σωστό να τους κρεμάσει.
    Αν φύγει θα χάσει πάρα πολύ η σειρά. Είναι μια οικογενειακή κωμωδία και σε κάθε επεισόδιο μπλέκεται όλο το σόι στην ιστορία,κυρίως δε οι δύο πεθερές.
    Εσείς δηλαδή αν είχατε μια δουλειά εδώ και χρόνια,στην οποία σας σέβονται,σας πληρώνουν και η οποία πηγαίνει καλά, θα αδειαζατε ξαφνικά μια ολόκληρη ομάδα για να επιστρέψετε σε μια άλλη δουλειά που δεν ξέρετε και πόσο θα κρατήσει; Και αν με την αποχώρηση της "γιαγιάς Χαρούλας" το έργο αποδυναμωθεί πολύ και τελικά κοπεί,θα πείτε μπράβο που τόσοι άνθρωποι θα μείνουν ανέργοι; Μη σας φαίνεται υπερβολικό αυτό.Προκειται για μια συλλογική δουλειά,αν φύγει ο ένας κρίκος η αλυσίδα σπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι είναι θέμα το ότι παίζει σε σήριαλ σε άλλο κανάλι. Οι ηθοποιοί σπάνια υπογράφουν αποκλειστικά συμβόλαια και τέτοια. Κι ούτε θέμα χρόνου νομίζω ότι είναι, θα μπορούσε να μη παίξει στο θέατρο μια χρονιά και να βρει χρόνο. Πιο πολύ πιστεύω ότι είναι το ότι δεν πιστεύει ότι θα έχει επιτυχία και προσπαθεί να είναι απλά γκεστ σε αυτό για να μη χρεωθεί τη τυχόν αποτυχία του. Δεν την αδικώ, ο Ρώμας κι η Χατζησοφιά είναι εκτός εδώ και 10 χρόνια. Το ότι έκαναν επιτυχία στο παρελθόν δεν σημαίνει κάτι, κι άλλοι έκαναν πχ Αποστόλου και οι τελευταίες τους σειρές πήγαν πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Λουιζίδου ήταν γνωστή πριν το Καφέ της Χαράς οπότε δεν χρωστάει τίποτα στην σειρά. Επίσης μην τρελάθουμε ότι το Καφέ της Χαράς έχει "γράψει ιστορία", μια πολύ καλή σειρά ήταν και τίποτα παραπάνω. Από τον ΑΝΤ1 έχουν περάσει πολύ καλύτερες σειρές που πραγματικά έχουν "γράψει ιστορία".

    Από κει και πέρα όπως λέει και ο Μπέζος όταν τον ρωτάνε για πιθανή επιστροφή του "Της Ελλάδος τα παιδιά", δεν συμφωνώ γιατί αν είναι κακό το αποτέλεσμα των νέων επεισοδίων αυτομάτως θα "στιγματιστεί" ολόκληρη η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν χρωστάει σε κάποιον η Λουιζίδου είναι στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Από τους Απαράδεκτους αναδείχτηκε. Αν και δεν πρόκειται να επανέλθουν οι Απαράδεκτοι, η Παπαδοπούλου έχει πει ότι χωρίς τον Βλάση δεν υπάρχουν Απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !