Έρχεται BAKE OFF 2;

1

Το BAKE OFF του Alpha ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή. Θα δοθεί πράσινο φως για 2ο
κύκλο; Η παρουσιάστριά του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, απαντά...

Τα ποσοστά τηλεθέασης, σας απασχολούν;  
«Δεν κάνω μια δουλειά που δεν με απασχολεί αν θα αρέσει στον κόσμο, συνεπώς τα κοιτάζω τα νούμερα. Όταν ξεκινούσε το πρόγραμμα, δεν ήξερα πόσοι θα ενδιαφέρονταν για τη ζαχαροπλαστική, γιατί το γλυκό είναι μια πολυτέλεια, μια ιδιαίτερη πινελιά της ημέρας, πολλές φορές ούτε καν της κάθε μέρας. Ο Νικόλας Στράγγας, μου είπε πως στη Δανία το κάνουν πολλά χρόνια και χρειάστηκε καιρός για να αποκτήσει φανατικό κοινό. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί που το βλέπουν παρακολουθούν ένα αξιοπρεπές, ζεστό, και γλυκό πρόγραμμα. Αυτό ήταν το ζητούμενό μας και τα καταφέραμε».

Ποια η σχέση σας με τη ζαχαροπλαστική;  
«Πήρα συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σε θεωρητικό επίπεδο. Σε πρακτικό όμως δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να το εξασκήσω. Κάποια στιγμή θα το κάνω. Πιστεύω πάντως πως μετά το Bake off Greece άλλαξε το κριτήριο που έχω για τα γλυκά. Εντυπωσιάστηκα με τα υλικά που χρησιμοποιούσαν πολλοί παίκτες. Πλέον είμαι πιο ανοιχτή στο να δοκιμάσω νέες γεύσεις. Τις προάλλες δοκίμασα ένα γλυκό και λέω "έχει πεύκο" και έπεσα μέσα».

Υπάρχουν σκέψεις να γίνει και «Bake off Greece 2»; Θα θέλατε να το παρουσιάσετε;  
«Δεν ξέρω ακόμα κάτι τέτοιο. Ο σταθμός παίρνει αυτές τις αποφά­σεις και δεν ξέρω πότε τις παίρνει κιόλας. Προσωπικά, πέρασα πολύ όμορφα και με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν ξανά με την ίδια ομάδα. Το κομμάτι της πα­ρουσίασης μου άρεσε, αλλά η βα­σική μου δουλειά είναι ηθοποιός! Αυτό ονειρεύομαι να κάνω. Δεν αποκλείω φυσικά την πιθανότητα να ξανακάνω παρουσίαση, όμως, ο στόχος μου δεν είναι να παρου­σιάζω εκπομπές».



Αυτά είπε σε συνέντευξή της στο Τηλέραμα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγα μην γινει και 2ο.Ηταν η αποτυχια της χρονιας,δεν νομιζω ο alpha να θελει να ξαναδει τα νουμερα του να βουλιαζουν.Ακομα και χιλιοπαιγμενη επαναληψη μουρμουρας ή σοϊ να εδειχνε εκεινη την ωρα καλυτερα νουμερα θα εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !